Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Son çözümü uygulamak işe yaramadı. Mesajlar yüklenmiyor. Muhtemelen farklı bir domain veya ip eklememiz gerekiyor. Seste sorun yok.
Bu çözümü denediniz mi?

Elinize emeğinize sağlık ama GoodbyeDPI hallediyordu zaten.

Elinize emeğinize sağlık ama GoodbyeDPI hallediyordu zaten.

Oyunlarda 100 ms iyi olmuyor. Sizde sorun olmayabilir fakat birçok ISS'de tüm bağlantılara etki ettiği için ping sorunu oluşuyor. Bu rehberde belirli sitelerde erişim oluyor.

YandexDNS gecikme sonucu bu şekilde:

Yöntemi denedim işe yaramadı fakat şuan mesajlar normal bir şekilde yükleniyor.

Yöntemi çok beğendim ellerinize sağlık bende uygulamayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun oluyor mu? Örneğin seste veya yayın açmada sıkıntı oluyor mu?

Yöntemi çok beğendim ellerinize sağlık bende uygulamayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun oluyor mu? Örneğin seste veya yayın açmada sıkıntı oluyor mu?

Mesajlar ve profillerde sorun yaşanıyor sadece (Bazen düzelmesi 2 saate kadar uzayabiliyor), onun dışındaki tüm işlevlerde sorunsuz kulanabiliyorsunuz.

Reis sen nasıl bir kralsın. Sen nasıl bir kralsın ya!?!?!

Reis sen nasıl bir kralsın. Sen nasıl bir kralsın ya?

Herhangi bir sorun olursa buralardayız

Üstadım tek sorun profillerin ve ortak sunucu, ortak arkadaşların yüklenmemesi. Bunun çözümü kesin olarak var mıdır? @yunus

Discord normal kullanımda VPN uygulamalarını engelliyordu zaten. Şu an VPN kullanımı arttığı için özellikle WARP kullanıcısı. WARP ile bunların yaşanması çok normal.

Eğer bir sunucuya katılmak istiyorsanız buradaki cevabıma göz atabilirsiniz:

Merhabalar hocam. Zero trust yazan'a kayıt olacağım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…