Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Neden aktif olmasın? Bölünmüş tünelleme özelliğini yıllardır Cloudflare üzerinden kullanıyordum. Oluşturduğunuz takım'a 50 kişiye kadar kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Hocam Discord'da davet linkleri çalışmıyor hangi domain/ipleri eklemem lazım? Ve arkadaşlarıma nasıl paylaşmalıyım?

@yunus, davet linklerine bende giremiyorum. Çözümü var mı?

Rate limit hatasına düşüyor davet linkleri.

@yunus, bu konuda bir çözümünüz mevcut mudur?

Önce bir türlü maile doğrulama kodu gelmedi. Bir gün sonra denedim doğrulama kodu geldi. Bu seferde sadece discorda bunu çalıştıramadım bunun içinde de beklemek mi gerekiyor yine. @yunus

Neden aktif olmasın? Bölünmüş tünelleme özelliğini yıllardır Cloudflare üzerinden kullanıyordum. Oluşturduğunuz takım'a 50 kişiye kadar kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Dün hiçbir şey yoktu, bugün DC'ye giremedik. "Biliyor muydun?" kısmında kalıyor, bir çözümü yok mu? Her şeyi denedim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Dün hiçbir şey yoktu, bugün DC'ye giremedik. "Biliyor muydun?" kısmında kalıyor, bir çözümü yok mu? Her şeyi denedim. Teşekkürler.
evet bende giriş yapamıyorum cloudflare sunucularına baktım türkiye sunucuları bu şekilde gözüküyor galibe genel bir sıkıntı var

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 013815.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 121
Superonline kullanan ben dahil hiç bir arkadaşım artık bu yönteme erişemiyor, üzerine çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…