Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Sorun Superonline'a özel olduğuna emin misin? Uydunet ve başka sağlayıcılarda da gördüm sorunu olan.
Turksat kullanıyorum, bende de aynı sorun var maalesef

Turksat kullanıyorum, bende de aynı sorun var maalesef
hatta şöyle söyleyeyim, telefon internetiyle girdigim zaman çalışıyor ancak kablonette çalışmıyor

Daha öncesinde yine "biliyor muydunuz?" kısmında takılı kalıyordu 1 gün bekledim düzeldi ama şu an bir düzelme yok tüm IP ve dominleri ekledim yeni politika kısmını ekledim güncellediğiniz şekilde, DNS sıfırladım, WARP ve DC silip yükledim ama değişen bir şey olmadı rastgele bir VPN kullandığımda giriyor ama o da bildiğiniz gibi oyunlarda ping sorununa sebep oluyor. Yeni bir hesap açıp sıfırdan denedim ama yok aynı sorun devam ediyor.
Galiba 4 şubat gecesinden beri birçok kişide var bu sorun, arkadaşıma da hesap açmıştım onunki normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor kullandığımız internet sağlayıcıları farklı.

Sorun Superonline'a özel olduğuna emin misin? Uydunet ve başka sağlayıcılarda da gördüm sorunu olan.

İllaki vardır ben özellikle superonline fiber kullanan herkesde gördüm, ttnet kullananlar sorunsuzdu. Doğru düzgün değerlendirme de yapamadık olay taze.

Sadece VPN veya sadece DNS olarak çalışacak şekilde ayarladığımda erişim komple gidiyor, discord.com bile açılmıyor. Standart moda alınca kağıt üstünde hiç sorun yok, discord.com açılıyor tüm domainlere erişim var ancak "biliyor muydunuz" kısmında kalıyor. Çok enteresan ne engel oluyor bulamadım.

Sorun Cloudflare ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir kez daha buna benzer sorun yaşandı ve Discord'a erişemedik. İki gün sürmüştü. Bu arada bölünmüş tünel VPN arayanlar Windscribe kullanabilirsinız geçici olarak. Hesap açarsanız aylık 15GB ücretsiz. Uygulama içinden sadece Discord'da çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz aynı Cloudflare gibi.

Bölünmüş tünel kısmını nasıl yapacağım çözemedim. Goodbydpi denedim o da olmadı Opera'dan giriyorum ama gürültü tutma özelliği çalışmadığı için sıkıntı oluyor.

bunun genel sıkıntı anlaşılan ben superonline kullanıyorum dünden beri tık yok
Cloudflare Status sitesine girip bakıyorum istanbul sunucusun da bir sıkıntı var gibi gözüküyor hepsi yeşil yazıyo istanbul mavi yazıyor sizde girip bakın şimdilik goodbydpi a geçtim mecbur ama bunda da ping sıkıntısı falan yok en azından

Superonline Cloudflare WARP kayıt sunucusuna engel attıklarını biliyorum. İlk Cloudflare WARP kurduğumda standart sunucudan kayıt yapamıyor. Bir operatör firması daha var, onlar direk 1.1.1.1 ip adresini engelleyecek kadar yüzsüz.

sorun bende goodbydpi çalışmıyor arkadaşlarım zip indirip kurdukları gibi girdiler bulabildiğim çoğu yöntemi denedim ama yinede olmuyor Dsmart internet sağlayıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…