Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Tamam bende çalışıyor.

Bu Zerotrust openwrt içine kura bilir miyiz. Evdeki tüm bilgisayar telefonlar için veya alternatif ne yapabilir.

Son düzenleme:
Tamam bende çalışıyor.

Bu Zerotrust openwrt içine kura bilir miyiz. Evdeki tüm bilgisayar telefonlar için veya alternatif ne yapabilir.
Openwrt varsa Zapret kuracaksın router içine. Zero Trust'a gerek yok. Zero Trust OpenWRT'si olmayanlar için.

Ek olarak Discord girmeme sorunu düzeldi.

Openwrt vazgeçtim. Asus router nasıl ekleyebilirim. DNS veya vpn fusion olarak. Zapret performans kaybı veriyor diyorlar. O yüzden zerotrust eklemek istiyorum. Sadece discord için kullanacağım.

öncelikle selamlar. warpı zero trust ile açtığım zaman ekip adını doğru giriyorum fakat görselde ki gibi bi hata alıyorum internette ki çözümlere baktım ama işe yaramadı. yukarı da verdiğiniz örnekte ki gibi 'dizcord' ile yazdığım da kod sekmesi açılıyor ama benm kendi kurduğum ekip adında hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim ya da beni ekibe dahil etmek isteyenler dc nickim ''ceska'' @yunus hocam daha detaylı anlatmamı istersen dc den ekleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• warp.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 123

Rehberdeki adımları takip ettiğinizden emin misiniz? Rehberde takımınıza giriş yapmasına izin verilecek kullanıcıların mail adreslerini eksiksiz girmeniz gerekiyor.
Bir politika eklemeniz gerekiyor bu adımı yaptınız mı?

evet hocam görselde ki gibi yaptım
DC üzerinden anydesk iletin bağlanıp kontrol edelim.

evet hocam görselde ki gibi yaptım
Cloudflare üzerinden büyük bir güncelleme gelmiş. Politika değişiklikleri için 2 defa işlem yapılması gerekiyor. Rehberi en kısa sürede güncelleyeceğim. Sorunu çözüm şu an için.

Enrollment request invalid hatası alan arkadaşlarımız vardı. Bu hatayı vermesinin sebebi eklenen politikanın WARP uygulamasına entegre edilmesiye alakalıydı.

Cloudflare güncelleme sonrası eklenen politikanın, manuel olarak bir uygulamaya atanması gereksinimini zorunlu hale getirmiş.
Bizde oluşturduğumuz politikayı WARP'a ekledikten sonra bu sorun ortadan kalktı.

Son düzenleme:
sorun bende goodbydpi çalışmıyor arkadaşlarım zip indirip kurdukları gibi girdiler bulabildiğim çoğu yöntemi denedim ama yinede olmuyor Dsmart internet sağlayıcım
usta dns ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapman lazım birde rar dosyasında komut dosyaları var onlarıdan bir tanesi ile giriliyor girilen dosyayı düzenle diyip içinde ki -9 yazan yeri -5 yapınca giriliyor bende birinden görmüştüm ama gerek kalmadı WARP düzelmiş dc ye giriyor o zaman superonline ile alakası yokmuş

Hocam bu sitelerin IP adresleri bilgileri nasıl bulunur video çekin ne olur baska siteleri vs ekleyemiyoruz teşekkür ederiz.

Zero Trust patladı mı normal kullanıyordum şu an bağlanıyorda kalıyor?

@Koctv, @yunus

Son düzenleme:
Konuda yazanları uyguladım artık discord'a girebiliyorum ancak sunuculara giriş yapamıyorum bu sorunu nasıl düzeltebileceğimle ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?

Hocam mesajlar yüklenmiyor Zero Trust ile girdiğimde ilk başta yükleniyordu ancak sonradan yüklenmemeye başladı. Protokolu değişirip geri düzelttiğimde yine yüklenmedi. Ne yapabileceğim hakkında bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…