Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

son yazan arkadaşla aynı sorunu yaşadığım için girdim foruma ekteki sorun saatte bir tekrarlıyo ve artık harbi ekranı yumruklamak üzereyim yardım edin

Horcam ben oluşturduğum ismi unuttumda nasıl öğrenebilirim?

Mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum. Düne kadar bir şey yoktu bunu nasıl çözebilirim?

Ben de dün itibariyle mesajlar yüklenemedi hatası almaya başladım. Discord'u silip yükledim, mesajlar yüklendi ama kapatıp açtığımızda aynı problemle karşılaşıyoruz. Nasıl çözebiliriz acaba?

Onu nasıl kullanabilirim? Ufak bir rehber varsa halledeyim hemen. Kaspersky yüklü ekstra, sanırım offline yapmam gerekiyor onu da. Şimdiden teşekkürler cevabınız için.

Mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum. Düne kadar bir şey yoktu bunu nasıl çözebilirim?
son yazan arkadaşla aynı sorunu yaşadığım için girdim foruma ekteki sorun saatte bir tekrarlıyo ve artık harbi ekranı yumruklamak üzereyim yardım edin

Şu an için bir çözümü yok hocam. Discord rate limit uyguluyor.

Horcam ben oluşturduğum ismi unuttumda nasıl öğrenebilirim?

Sol menü üzerinden Setting'e giriyoruz ve Custom pages seçeneğine basıyoruz.

Açılan pencerede Team domain seçeneğinde takım adımıza ulaşabiliriz.

Son düzenleme:
Ben bir tane mini pc ye "debian" tabanlı "casaos" kurdum. "CasaOS" içine "adguard" kurdum. Router wan girişinden dns ye mini pc ip sini "192.168.2.100" girerek tüm cihazlarımdan reklamları engelleyebiliyorum.

Windows da warp zero trust kullanarak. Sadece discord üzerinden warp kullanabiliyorum. Ben istiyorum ki 7/24 çalışan mini pc de arka planda warp çalışsın istiyorum. Tüm cihazlarım onun üzerinden çıkış yapsın istiyorum. Üstedeki gibi reklamları engellediğim gibi bu mümkün mü.

Demek istediğim. Bu mini pc ye "cloudflare zero trust" kurup. Üsteki gibi dns yönlendirerek yapabilir miyim?

Sorunuzun cevabı biraz uzun fakat video eklemek isterim.

Yapmak istediğiniz bölüm ise burada başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…