Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Hocam elinize sağlık. Ben de bir şey eklemek isterim. ByeDPI ile de sadece Discord'da geçerli olacak şekilde sansür aşabilirsiniz. VPN olmadığı için bence daha güzel bir çözüm olur. Teşekkürler.

Sorunuzun cevabı biraz uzun fakat video eklemek isterim.

Yapmak istediğiniz bölüm ise burada başlıyor.

Hocam çok teşekkür ederim. Pihole kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Cloudflare bölümünü denemeden önce bir sorum var. Bunu yapınca zero trust gibi çalışır dimi. Yani discordumu warp yönlendirir. Normal oyun oynarken kendi ip adresimi görür dimi. Tüm sistem warp olarak çalışırsa ping yapacak. Bunu istemiyorum. Bu arada sayenizde cloudflare bir çok özelliğini öğrendim. Kullanmaya başladım. Tunel vb. Çok teşekkür ederim.

Hocam elinize sağlık. Ben de bir şey eklemek isterim. ByeDPI ile de sadece Discord'da geçerli olacak şekilde sansür aşabilirsiniz. VPN olmadığı için bence daha güzel bir çözüm olur. Teşekkürler.
Bu bye dpi yöntemleri yavaşlama yaratığını söylüyorlar. 1 gbit internet 700mbit vs düşüyor. Ben o yüzden niye se dpi bulaşmak istemedim. Aklında olsun. Cloudflare bana daha mantıklı geliyor en azından yasaklı sitelere yavaş ulaşıyorum ama ulaşıyorum. Bunlara ulaşırken asıl internetim yavaşlamıyor. Ben hiç kapatmayacağım 7/24 açık bir sistem kurmaya çalışıyorum. Bence buna odaklanmak daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Hocam aksine ByeDPI çok iyi çalışıyor hiç yavaşlama yaşamadım. Tabi öyle 1000 mbit ile deneme şansım olmadı. Zaten sadece seçili uygulamalarda kullanıyorum sistemi etkilemiyor. Warp da güzel tabiki ama araya başka bir sunucu giriyor sonuçta, localdeki DPI manipülasyonu daha az gecikme yaşatacaktır. Tercih meselesi tabi.

Bu arada GoodbyeDPI ile ByeDPI farklıdır, belki duyduklarınız GoodbyeDPI içindir. ByeDPI pek bilen yok.

Son düzenleme:
hımm seçili uygulamada çalıştırıyorsan. dpi daha iyi bir seçenek olabilir. Warp göre gecikmesi az olacaktır. Hız da warp göre yüksek olur. Dpi araştırmama göre ya router kuruluyor. Yada tek bir cihazda çalışacak şekilde kuruluyor.

Benim yapmak istediğim 7/24 açık mini pc de bir çok özellik kullanırken. Araya bunları da yapmak. Dpi yapamam sanırım benim istediğim sistemde

Sorunuzun cevabı biraz uzun fakat video eklemek isterim.

Yapmak istediğiniz bölüm ise burada başlıyor.

Hocam merhabalar öncelikle bu video daki her aşamayı yaptım. Düzgün çalışıyor yasaklı siteler vs açılıyor. Ama discord uygulamasından açılmıyor. Bunu nasıl aşarım.

Zerotrust etkinleştirince discord uygulaması açılıyor.

Son düzenleme:
Yani discordumu warp yönlendirir. Normal oyun oynarken kendi ip adresimi görür dimi. Tüm sistem warp olarak çalışırsa ping yapacak. Bunu istemiyorum.

Bu yöntemi de deneyebilirsin. Warp Proxy modu + Proxifyre ile Discord açma.

@yunus, Merhaba hocam. Ben laptopumda Cloudeflare Zero Trust açık olmasına rağmen Discord'a giremiyorum. Önceden girebiliyordum ancak bugün giremedim. Sizin verdiğiniz tüm domain ve IP adreslerin hepsini tek tek ekledim ancak o da işe yaramadı.

Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

Yukarıdaki kodları da CMD'de de çalıştırdım bilgisayarı yeniden başlattım o da işe yaramadı. Masaüstü bilgisayarımda en son yani dün çalışıyordu şu an çalışıyor mu kontrol edemiyorum çünkü bugün şehir dışına çıktım.

Merhaba. Rehberde yazan her şeyi uyguladım. macOS kullanıyorum. Zero Trust ile giriş yap dediğimde her şey yolunda gidiyor ama bilgisayarda giriş yapmamış gibi görünüyorum ve bu yüzden de Zero Trust'a ulaşamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

macOS için bu arkadaşın adımlarını takip edebilir misin?

macOS için bu arkadaşın adımlarını takip edebilir misin?

Çok teşekkür ederim, bu şekilde halloldu. Yalnız Discord'u uygulama üzerinden başlatırken başlangıç ekranı geliyor ama açılmıyor. Diğer kodları da eklemem mi gerekli?

Edit: Diğer adresleri ve ip adreslerini de ekleyince sorunsuz girebildim. Tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam ben Discor'da girebiliyorum, lakin mesajlar yüklenmiyor hatası alıyorum. Ses veya yayın açabiliyorum sadece. Mesajlar yüklenmiyor, hem de yazamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…