Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

@yunus hocam ben dediklerinizi yaptım. Pihole kurdum. Cloudflare ayarlarını da yaptım. Discord web üzerinden açılıyor uygulama üzerinden açılmıyor bunu nasıl uygulama üzerinden açar konuma gelebilirim.

@yunus hocam ben dediklerinizi yaptım. Pihole kurdum. Cloudflare ayarlarını da yaptım. Discord web üzerinden açılıyor uygulama üzerinden açılmıyor bunu nasıl uygulama üzerinden açar konuma gelebilirim.

Settings -> WARP Client -> Device Settings (Sağ köşeden 3 noktaya tıklayıp Configure) -> Service mode bu bölümdeki ayarları değiştirerek açılıp açılmadığını dener misiniz? En sağ alttan kaydetmeyi unutmayın.

Cloudflareyi aktif olarak yıllardır kullanırım. Ücretsiz bir şekilde böyle bir hizmeti var ise ne olduğu belli olmayan uygulamalara gerek yok.
Bence tam tersi. Bahsettiğim program açık kaynaklı, sizin kullandığınız hizmet/program ücretsiz ama büyük bir şirketin ürünü ve bir şey bedavaysa ürün maalesef siz oluyorsunuz

Bağlamaya çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 1747471121456.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 214
10 ağustos kablonet hala çalışmakta. Yalnız one code mailini almak için resimdeki gibi ayarlamadan kod bi türlü gelmedi resimdeki gibi ayarlayınca çözdüm.

Dosya Ekleri

• 2025-08-10_19-46.webp
    21 KB · Görüntüleme: 122
Kod:
cannot update split tunnels: discord.com, discord.com, *.discordapp.com, discordapp.com, *.discord.gg, discord.gg, discordapp.net, *.discordapp.net, discord.co, *.discord.co is an invalid domain name

Hata veriyor, domainleri girmiyor.

bu hatayı alan varsa ip olarak 162.159.128.233/32 bunu domein olarakta discord.app i yazdım oldu sorun çözüldü bende

Son düzenleme:
Uzun süredir kullanıyorum gerçekten şu an Discord erişimi için en iyi, en sorunsuz yöntem ama bazen çok sorun yaratıyor. Mesela şu an mesajlar ve profil detayları yüklenmiyor. Kullanııcların aktiviteleri, online ve yazıyor statüleri görünüyor ama mesajlar vs. hiç yüklenmiyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir var mı bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…