Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Anladığım kadarıyla nihayetinde vpn servisi olarak çalıştığı için aynı ip üzerinden çok fazla kişi bağlanıyor ve Discord belirli ip'leri kısa süreliğine blokluyor, bu sebeple özellikle de akşam vakitleri mesajlar vs. gidiyor. Herkes aynı ip'den çıkış yapmadığı için rastgele kişilerde erişim gidebiliyor.

Erişim engeli geldiği günden beri 40 kişi sorunsuz kullanıyoruz mesajlar da arada yüklenmeyiversin.

Merhaba hocam. Ben baştan sona söylediklerinizi yaptım. Fakat WARP'ı açınca tüm sitelere giriyor.

Merhabalar.

Burada dizcord ismini bende kullanabilir miyim yoksa siz kullandığınız için benim farklı bir isim kullanmam lazım?

Merhaba.

Sizin rehberiniz ile aylardır Discord'u kullanıyorum fakat son birkaç haftadır birkaç günlük parçalar şeklinde, Discord'da "mesajlar yüklenirken hata oluştu" gibi bir hata alıyorum ve hiçbir yazı kanalını görüntüleyemiyorum. Odalara bağlanmada sorun yok. Warp'ı kapatıp başka bir VPN ile denediğimde ise sorun olmuyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Siz kendinize ait bir isim kullanmak zorundasınız. Instagram kullanıcı adı gibi düşünün.
Tamamdır. Peki ben her şeyi yaptım WARP'ın sadece discord için çalıştığını nasıl anlayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…