Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Mükemmel bir anlatım olmuş tekrardan ellerinize sağlık. <3

Selam, konu için teşekkür ederiz. Ben şöyle bir sorun yaşıyorum ve bu sorunu aşamıyorum bilgisi olan var mı?

Merhabalar ben şöyle bir sorun yaşıyorum ve bunu aşamıyorum malesef bilgisi olan var mıdır ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 194916.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Cloudflare in arayüzü değişmiş, ben zaten yapmıştım arkadaşımda yapmak istiyor ancak gerekli yerleri bulamıyor. Yeni arayüze görede nasıl yapılcağını anlatsanız çok güzel olur.

Cloudflare'in arayüzü değişmiş, ben zaten yapmıştım arkadaşımda yapmak istiyor ancak gerekli yerleri bulamıyor. Yeni arayüze görede nasıl yapılcağını anlatsanız çok güzel olur.

Zero Trust yerine WARP proxy modunu kullanmayı da düşünebilirsiniz. Yine WARP, yine sadece Discord için.

Cloudflare in arayüzü değişmiş, ben zaten yapmıştım arkadaşımda yapmak istiyor ancak gerekli yerleri bulamıyor. Yeni arayüze görede nasıl yapılcağını anlatsanız çok güzel olur.
Team & Resources > Devices > Device Profiles > Default > Edit

Tuşlaması yaparak warp'ın ayar ekranına erişebilirsiniz.

Son 3 günde DC mesajlar yüklenmiyor konuşmaya girebiliyorum ama mesajlar yüklenmiyor 1 hafta önce tekrar olmuştu kendi kendine düzeldi ama bu sefer 3 gündür mesajlar yüklenmiyor.

Son 3 günde DC mesajlar yüklenmiyor konuşmaya girebiliyorum ama mesajlar yüklenmiyor 1 hafta önce tekrar olmuştu kendi kendine düzeldi ama bu sefer 3 gündür mesajlar yüklenmiyor.
Eki Görüntüle 219981
Zero Trust kapatip sadece Warp ile baglanmaya calisinca da yuklenmiyor. Sanirim VPN'de bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…