Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Hocam hallettim. Peki bunu sadece Riot oyunlarını içermeyecek şekilde yapabilir miyim? Başka online girmiyorum zaten. Genel olarak WARP açık kullanıyorum.

Hocam hallettim. Peki bunu sadece Riot oyunlarını içermeyecek şekilde yapabilir miyim? Başka online girmiyorum zaten. Genel olarak WARP açık kullanıyorum.

Tam anlayamadım. Bu benim gösterdiğim ayar sadece Discord üzerinde VPN aktif ediyor. Diğer oyunlarda kendi internetiniz ile bağlı kalıyorsunuz.

Tam anlayamadım. Bu benim gösterdiğim ayar sadece Discord üzerinde VPN aktif ediyor. Diğer oyunlarda kendi internetiniz ile bağlı kalıyorsunuz.
Tamamdır. Bende bunun tersini istiyorum gibi. WARP açık kalıyor ama sadece Riot oyunları için kapalı kalıyor. Hani bu rehberde sadece Discord için açık hale getirdik ya, bende bunun 'sadece Riot oyunları için kapalı' olmasını istiyorum. Yapılabilir mi?

Evet yapabilirsin.
Aşağıdaki kısımdan "exclude IPS and domains" seçeneğini seçip tüm Riot IP ve domain adreslerini tespit edip kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Nereden tespit edebilirim peki?

Çok detaylı bir araştırma yaparak veya Riot desteğe ulaşarak.
Ben IP adreslerini kaynak izleyicisinden tespit edip ve internet üzerindeki sağlayıcılardan buldum.

Birçok IP adresini tespit etmen gerekli yoksa oyunlarda sorunlar çıkacaktır.

Hocam ikisi birlikte oluyor değil mi Roblox ve Discord.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…