Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

@Sasnep videodaki gibi tüm IP adreslerini tek tek gireceksiniz.

Aşağıdaki adresleri ise sırasıyla eksiksiz bir şekilde "domain" şeklinde ekleyeceksiniz.

Kod:
*.roblox.com
roblox.com
*.arkoselabs.com
arkoselabs.com
*.roblox.co
roblox.co

Çok teşekkürler hocam.

Toplamda kaç tane IP adresi olması lazım hocam veya domain?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bende de aynı sorun mevcut. Fakat bazen düzeliyor garip bir şekilde.

Sorun Discord'un Cloudflare'yi engellemesinden kaynaklı. Çok fazla istek gönderildiği için rate limit atıyor Discord. Aşağıdaki kodları CMD ekranına sırasıyla yazıp WARP'ı tekrar başlatınız. Birkaç dk sonra düzelecektir fakat 30 Dk'ya kalmadan aynı sorun oluşacaktır.

Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

Rehber için teşekkürler, birkaç oluşabilecek soruna çözüm olarak aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz;

1- İlk olarak Zero Trust'a bağlandınız ama Unknow Session-Status Unable to connect-Tanınmayan kullanıcı ya da zaman aşımına uğradığına dair hata alıyorsanız (genelde Bağlanıyor... şeklinde kalıyor arada bir hata atıp otomatik bağlanmayı deniyor.)
Sağ alttan WARP - Preferences - Connection ---> Reset Encryption Keys tıklayın ve gelecek kutucuğu onaylayın. Sonrasında WARP'ı aktif edip kullanmaya başlayabilirsiniz.

2- Yukarda bahsedilen hatayı halen çözülmediyse ve Discord açılması uzun sürüyor (ki hiç açılmıyor aslında) ise,
Zero Trust - Settings - Network - Firewall - Proxy, Allow Warp to Warp Connection, TLS decryption aktif edin daha sonra tekrar Settings - Warp Client - Global Settings Install CA to system certificate store aktif edin. Bu işlemler yaptıktan sonra WARP uygulamasına gelip Logout yapın ve tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra ilk çözüm yolunu yapın ve WARP'ı aktif edin.

Çok teşekkürler, gerçekten yararlı bir paylaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım tekrar teşekkürler.

@yunus iyi akşamlar öncelikle eline koluna sağlık bilgisayarda Zero Trust'u yaptım ancak benim bir sorum var ben bunu telefonum içinde kurmak istiyorum WARP'ın uygulamasına baktığımda oradanda giriş yapabiliyorum ancak ben Discord'a ya da Robloxa girerken uygulamaya girip aktif etmekle uğraşmak istemiyorum telefonuma direkt VPN profili olarak ekleyebilir miyim ya da modeme ayarlayabilir miyim?

Hocam merhabalar, bahsettiğiniz yöntemi 3 farklı gmail hesabıyla denedim ancak hiçbirine kod gelmedi. Bunun olası sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…