Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Yardımların için çok teşekkürler. Sayende hiçbir sıkıntı olmadan dizcorda girebiliyoruz.

@yunus Merhaba‚ her şeyi yazdığınız gibi yaptım dün gece. DC'ye girdim çalıştı. Fakat sabah kalktığımda kardeşim zero trust açmış roblox oynuyordu. Nerede bir hata yapmış olabilirim acaba? Create rules kısmında ''email'' yazmışsınız. Oraya benimde mi email yazmam lazımdı. Yoksa kendi mailimi mi yazmam lazımdı. Yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Aşağıdaki verileri kontrol ediniz.

Rule name kısmına "email".
Rule Action kısmı "allow.
Selector kısmı "emails ending in".
Value ise "@gmail.com" olacak. ( bu kısma direk email adresinizi yazadabilirsiniz. Örneğin: aag33@gmail.com ya da af1@outlook.com)

Eklenen IP adreslerini kontrol etmeyi unutmayınız. Kardeşiniz bu IP adreslerini değiştirdi ise sorun olabilir. Baştan tüm adımları kontrol etmenizde fayda var.
Eklenen IP adreslerini kontrol etmek için Cloudflare One üzerinden giriş yapınız.
URL kısmındaki alanın sonuna aşağıdaki parametreyi yapıştırınız. Örneğin. Benim kullanıcı adım 469afacBF08CBC038494075a4e8cb3e6 sizde burası farklı olacaktır bu kısımdan sonra aşağıdaki kodu yapıştırınız. Kullanıcı adından sonra.
Kod:
/settings/devices/profile-settings/default/split-tunnels/include/exclude_office_ips_disabled

Bu açılan sayfadaki IP adreslerini kontrol ediniz herhangi bir eksiklik var mı diye.

Eğer bu ayarlara rağmen hala giriş yapamadıysanız WARP uygulamasını kaldırın ve ağ ayarlarını sıfırlayınız. Ağ ayarlarını sıfırlayıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar WARP uygulamasını kurup adımları uygulayınız.

Son düzenleme:
Value kısmına kendi mailimi girince kod alamadım giriş yaparken. Çıkış yapıp tekrardan girdim. Fakat hâlâ roblox açılabiliyor ip adreslerini split tunnel'e eklemememe rağmen.

Telefon için denemedim hocam. En kısa sürede bunun üzerinde birkaç deneme yapacağım.

Hocam merhaba, bahsettiğiniz yöntemi 3 farklı Gmail hesabıyla denedim ancak hiçbirine kod gelmedi. Bunun olası sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim acaba?

Kod bazen geç gelebiliyor. Adımları uygularken eksik bir yer yaptıysanız kod gelmeyebilir. Özellikle bir politika kuralı eklerken. Bu adımları gözden geçiriniz.

Yani şu an bende normal warp gibi çalışıyor. Demek istediğim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşiniz dns ayarlarını kurcalamış olma ihtimaline karşı Warp uygulamasını denetim masasından kaldırınız. Daha sonrasında ağ sıfırlama işlemi yapıp tekrar warp uygulamasını kurup zero trust hesabına giriş yapınız. Böylelikle temiz bir internet erişimi elde etmiş olacaksınız.

Yok olmadı dostum. Her şeyi uygulamama rağmen neden böyle oldu anlamadım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…