Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Yok olmadı dostum. Her şeyi uygulamama rağmen neden böyle oldu anlamadım ya.

Aşağıdaki adıma bakabilir misiniz? Bu ayar "ınclude IPS and domains" şeklindemi yoksa diğer seçenek mi?

Açılan sekmede aşağı kaydırıp "split tunnels" kısmından "ınclude IPS and domains" seçeneğine tılayıp sol taraftaki "manage" butonuna tıklıyoruz.

Aşağıdaki adıma bakabilir misiniz? Bu ayar "ınclude IPS and domains" şeklindemi yoksa diğer seçenek mi?
include

WARP'ı silmeden önce ip4 kısmında dns yazıyordu bir tane onu sildim. WARP'ı kaldırdıktan sonra ve yükledikten sonra tekrar bakayım dedim. WARP otomatik dns atıyor.

Aynı şekilde ipv6'da da var

WARP otomatik DNS atıyor.

Evet local olarak bir DNS sunucusu oluşturuyor.
Gerçekten garip bir durum. WARP tercihler > bağlantı > "şifreleme anahtarını sıfırla" butonuna tıklayınız. Ardından WARP'ı kapatıp bir süre bekleyiniz daha sonra tekrar WARP'ı açınız. tekrar bağlanıp deneyiniz.

Acaba bununla alakalı olabilir mi? direkt 1.1.1.1 mi yapayım?

Zero Trust geçince otomatik WARP'a geçiyormuş zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki seçeneği seçmek için hesabı kapattım. Sonra yeniden açtım.

WARP açık şekilde biraz internet üzerinden gezinin. Sürekli olarak bu ayarları kurcalamak DNS ayarlarını bozabiliyor. Modem resetlemeyi denediniz mi?

DNS temizlemek için aşağıdaki kodları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırası ile uygulayınız.
Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

Yaptım olmadı. Ayrıyeten bu linkte yazanları yaptım yine olmadı. Sizce sıfırlayayım mı bilgisayarı?

İnternetim hızlı olduğu için dosyalarımı ve gerekli uygulamaları kısa sürede hallederim ama işe yaramayacaksa boşuna USB ile sıfırlamayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım olmadı. Ayrıyeten bu linkte yazanları yaptım yine olmadı. Sizce sıfırlayayım mı bilgisayarı?

Bu link üzerindeki adımların WARP ile alakası olduğunu sanmıyorum. DNS adreslerinizi WARP kendi otomatik değiştiriyor. 127 ile DNS adresleri local adreslerdir eğer WARP'ı kaldırırsanız o adreslerinde gittiğini göreceksiniz.

speedtest.net üzerinde girdiğinizde sağlayıcı olarak ne gözüküyor? Bende Türk Telekom yazıyor. Eğer WARP bağlantısı rehberdeki gibi ayarlandıysa sizde de aynı şekilde kendi sağlayıcınız gözükecektir. Eğer WARP veya Cloudflare yazıyor ise ayarlarda bir sorun vardır.

Baya kafa karıştırıcı valla. Evet dediğin gibi WARP ve Zero Trust'ta speedtest yaptığımda WARP'ta warp sunucusuna bağlanıyor. Zero trust'ta Türknet'e bağlanıyor. Bu sistem sadece Discord'u açabilmesi gerekmiyor mu? Roblox neden açılıyor anlamadım. Yukarıdaki arkadaşın o kadar ip girmesine gerek yokmuş o zaman. Ben Valorant-CS tarzındaki oyunlarda deneyeyim bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…