Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

İlk defa karşılaşıyorum bende. Sorunu ilk defa sizde gördüm. Bende ve diğer arkadaşlarımda Roblox açılmıyor sadece Discord açılıyor. Kardeşiniz modem üzerinden bir ayar değiştirmiş olabilir mi? Veya GoodbyeDPI kurmuş olabilir mi?

Zaten bilgisayarda hem parayla aldığım VPN hem de WARP yüklüydü. WARP yüklü olduğu için kardeşimde az buz anlıyor bu tür şeylerden‚ o yüzden WARP'ı açtığını sanmış Zero Trust açarken. GoodbyeDPI yok sistemde. Güvenmediğim için denemedim bile. Konuyu açalı 1 ay olmuş. Acaba Cloudflare bir ayar falan mı güncelledi Zero Trust'ta diye düşünüyorum. Şöyle bir şey denedim az önce. WARP ile Valorant'a giriş yapılamıyor. WARP'ı kapatıp oyuna girdim ve ardından tekrardan oyun içinde WARP'ı açtım ve oyuna girdiğimde 2ms olan pingim 40 küsur msti. Ardından Zero Trust'ta oturum açtım ve Valorant'a girebildim açıkken. Ping değerlerine baktığımda normal ping değerlerimdi. Ya Cloudflare yeni bir ayar falan ekledi ve bu yüzden sizde aktif değil. Biz şimdi yapınca varsayılan aktif bir ayar ya da kuzenimle benim PC'de bir sıkıntı var. Yani açıkçası işe yarıyor. Fakat benim kafamda soru işareti bıraktı açıkçası. Çok üst derecede anlamam ama düşününce sizin de kafanızda soru işareti bırakmıştır diye düşünüyorum. Uğraştırdım sizi de teşekkürler tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlarda profil afişi kısımları vs. yüklenmiyordu şimdi ise bağlantılar kısmı komple gitti. Hükümet mevzuyu yavaş yavaş çakıp engelliyor mu ne anlamadım.

Başlarda profil afişi kısımları vs. yüklenmiyordu şimdi ise bağlantılar kısmı komple gitti. Hükümet mevzuyu yavaş yavaş çakıp engelliyor mu ne anlamadım.

WARP kullanıcısı çok olduğu için Discord rate limit veriyor.
Sorun Discord'un VPN ve proxy programlarına kısıtlama getirmesi.

Bu sorun diğer VPN ve proxy programlarında olmuyor çünkü ping sorunu olduğu için kullanıcı sayısı az ve Discord bu programların IP adreslerine rate limit atmıyor.

Eklenebilecek bütün domain ve IP adreslerini denedim yine de düzelmiyor dediğiniz sebepten kaynaklanıyor gibi duruyor.

Bugüne kadar bir sorun yoktu fakat bugün kısmi bir sorun farkettim. Discord'a sorunsuz giriyorum fakat kullanıcılara dm gönderme ekranı ve kanalların yazışma odalarındaki mesajlar yüklenmiyor. Kaspersky ile denediğimde herhangi bir sorun yok fakat takdir edersiniz ki ping fırlıyor.

Şu an için aşağıdaki 2 yöntem bulabildim. Her kullanıcıda işe yarar mı bilmiyorum.
1. yöntem.
DNS temizlemek için aşağıdaki kodları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırası ile uygulayınız.

Kod:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

2. yöntem.
WARP tercihler > bağlantı > "şifreleme anahtarını sıfırla" butonuna tıklayınız. Ardından WARP'ı kapatıp bir süre bekleyiniz daha sonra tekrar WARP'ı açınız. Tekrar bağlanıp deneyiniz.

Linux için alternatif bir çözüm arıyordum, işimi gördü. Çok teşekkürler.

WARP kullanıyorum ben de. Ancak Discord'da bir sunucuya girmek istersem ya da profile tıklayıp bilgilerine bakmak istersem asla ne katılabiliyorum ne de görüntüleyebiliyorum. Acaba split tunnel bolumune eklemediğim bir şey olabilir mi? Aşağıda ekran görüntüsünde şu anki eklileri görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…