Cloudflare WARP kullanıyordum. Uygulamayı başlatırken hata verdiği için sildim. Sildikten sonra internet aniden kesildi. Ethernet kablosunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü uzun zamandır kullandığım bir kablo. Şimdiden teşekkürler.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öncelikle şu kodlarla DNS ayarlarını sıfırlar mısın hocam, iz kaldıysa siler.
Kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp yazın tüm kodlar çalıştıktan sonra sistemi yeniden başlatın.
Bash:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Kodları CMD'yi yönetici olarak başlatıp yazın tüm kodlar çalıştıktan sonra sistemi yeniden başlatın.
Arada sırada bağlı olarak gözüküyor ancak herhangi bir şey yapamıyorum.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Bash:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Bash:netsh winsock reset. netsh int ip reset. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
Yardımınız için çok teşekkür ederim iki gündür uğraşıyordum.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Bu arada program kaldırmak için Revo kullanabilirsiniz. Kaldırırken izleri de sildiği için böyle bir durumla karşılaşmanız çok düşük ihtimal.
Hatalı çalışan ya da tamamen silmek istediğimiz programları, kayıt defteri verilerine kadar silebilmek için bazı yardımcı programlar kullanabiliriz. Revo Uninstaller da bunlardan birisi.
- Programı indirmek için buraya tıklayın.
- Programı çalıştırın.
- Biz bugün hatalı çalışan Logitech G HUB programını kaldıracağız. Kaldırmak için programa çift tıklamamız yeterli. Program bize geri yükleme noktası ve kayıt defteri yedeklemesi oluşturma imkanı tanıyor. Eğer sildiğiniz program önemli bir sistem programı ise iki seçeneği de seçmeniz tavsiye edilir. Aksi...
- utkuversus
- Forum: Sistem Araçları
Bilgisayarınızdaki dosyaları kalıntı bırakmadan silen bir program.