Cop oglu cop oyunlar. Bir yere kadar o kadar keyif veriyorlar ki, sonradan her seyin goz boyama oldugunu anladiginda hepsi anlamsiz geliyor. Full tekrara bagliyor. Mafia 3 DE de ayni ama oyun kendini oynatiyordu. Zevkle bitirmistim. 100 liranizi cope atmayin, boyle oyunlara para vermeyin.
Cop oglu cop oyunlar. Bir yere kadar o kadar keyif veriyorlar ki, sonradan her seyin goz boyama oldugunu anladiginda hepsi anlamsiz geliyor. Full tekrara bagliyor. Mafia 3 DE de ayni ama oyun kendini oynatiyordu. Zevkle bitirmistim. 100 liranizi cope atmayin, boyle oyunlara para vermeyin.
Parasina gore oyun almiyorum ben, sahsim adina soyluyorum; deneyimime bakiyorum. Harcadigim zamana degecekse oynarim. Ilk 1-2 kez cete baskini yapip lider avladigimda cok sevmistim. Ayni seyi 50 kere yapmak iskence oluyor. Hikayesi zaten sacma sapan. 3 kere baslayip 3 kere sildim. Watch Dogs 2'ye sans vermek istedim. Onu da acik dunyaya acildigim gibi sildim.
Watch Dogs 2 deneyimleyip beğenmiştim. İlk oyunada bu sebepten bir şans vermek istedim ama hack ile pek bir yakınlığı yok.
Mekanikler ve özellikler kısıtlı yakın dövüş ve silah biraz daha ön planda bu yüzden sildim.