Watch Dogs 2 açılmıyor

Watch Dogs 2 oynayacaktım fakat oyun açılmıyor dosyaları doğruladım -EAC Launcher yazdım, yönetici olarak çalıştırdım hiçbiri olmadı. Görsel geliyor sonra kapanıp Ubisoft'a atıyor.

Oyunun açılış görseli geldikten sonra kapanıp launcher'a atması genellikle Easy AntiCheat'in bozuk ayar dosyası, launcher önbelleği veya yazılım çakışmasından kaynaklanıyor.

Easy AntiCheat servisini onarmayı deneyebilirsiniz:
  • Oyun klasöründe var ise EasyAntiCheat klasörünü açın
  • EasyAntiCheat_Setup.exe veya benzeri bir şey olması gerek yönetici olarak çalıştırın
  • Listeden oyunu seçip Repair Service deyin

Oyun dosyasında yoksa ve sistem dosyalarında Easy AntiCheat varsa:
  1. "C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat_EOS" bu klasör var mı diye kontrol edin, varsa:
    1. CMD'yi yönetici olarak açın
    2. Şu komutu girin:
      cd C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat_EOS
    3. Sonra şu komutu çalıştırın:
      EasyAntiCheat_EOS.exe repair
      • Not: Herhangi bir çıktı görünmemesi normal. Bir sonraki komut işlemin başarılı olup olmadığını gösterecek.
    4. Şu komutu girin:
      echo %ERRORLEVEL%
    5. Sonuç:
      • 0 görürseniz onarım başarılı.
      • Farklı bir sayı görürseniz işlem başarısız.

Easy AntiCheat onarımı durumu çözmezse belgeler klasöründe Watch_Dogs2 klasörünü bulup klasördeki "WD2_GamerProfile.xml" dosyasını silin. Kendisi oyunun ayar dosyası olur ve oyun açılınca otomatik yeniden oluşturulur.

Saçma gelecek ama 12. nesil Intel veya yeni Ryzen sistemlerde nadiren çekirdek planlayıcı sorunu olabiliyor. BIOS'tan e-cores/e-core kapatarak da denenebilir.

Oyunu silmiştim hocam tekrar indirip dediklerinizi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…