Scheeds Gelişen Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 7 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Game Pass'ten almış olduğum Watch Dogs 2'yi açtığımda 3-4 saniye siyah ekranda kalıyor, sonra çöküp oyundan atıyor. Process Monitor linkini aşağıya bıraktım, bakarsanız çok sevinirim. Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. https://www.mediafire.com/folder/7ds49lcbpcq1g/Logfile Ekran kartı: RTX 3050 Laptop GPU 6 GB İşlemci: i5 12450HX RAM: 8 GB Son düzenleme: 7 Haziran 2025
Arkadaşlar merhaba, Game Pass'ten almış olduğum Watch Dogs 2'yi açtığımda 3-4 saniye siyah ekranda kalıyor, sonra çöküp oyundan atıyor. Process Monitor linkini aşağıya bıraktım, bakarsanız çok sevinirim. Bu oyunu oynamayı çok istiyorum. https://www.mediafire.com/folder/7ds49lcbpcq1g/Logfile Ekran kartı: RTX 3050 Laptop GPU 6 GB İşlemci: i5 12450HX RAM: 8 GB
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 7 Haziran 2025 #2 Oyun modu açıksa kapatıp PC'yi yeniden başlatıp tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Scheeds Gelişen Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 7 Haziran 2025 #3 Michael MYERS dedi: Oyun modu açıksa kapatıp PC'yi yeniden başlatıp tekrar dener misin? Eki Görüntüle 153177 Genişletmek için tıkla... Denerim eve geçtiğimde ama oyun modunu kapatmam neyi değiştirirki? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Oyun modu açıksa kapatıp PC'yi yeniden başlatıp tekrar dener misin? Eki Görüntüle 153177 Genişletmek için tıkla... Denerim eve geçtiğimde ama oyun modunu kapatmam neyi değiştirirki?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 7 Haziran 2025 #4 Scheeds dedi: Denerim eve geçtiğimde ama oyun modunu kapatmam neyi değiştirirki? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Scheeds dedi: Denerim eve geçtiğimde ama oyun modunu kapatmam neyi değiştirirki? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü.
KS KS Scheeds Gelişen Katılım 7 Haziran 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 1 8 Haziran 2025 #5 Michael MYERS dedi: Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam peki attığım dosyada eğer anlıyosanız sorun neyse bir bakma şansınız var mı acaba? Michael MYERS dedi: Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi eve geldim zaten kapalıymış oyun modu. Son düzenleme: 7 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam peki attığım dosyada eğer anlıyosanız sorun neyse bir bakma şansınız var mı acaba? Michael MYERS dedi: Ufak tefek Xbox App trickleri. İnan bilmiyorum. Aynısını Forza Motorsport'ta yaşamıştım bu şekilde çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi eve geldim zaten kapalıymış oyun modu.