P Peter B. Parker 127 Üstün Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 965 Yer Queens 2 Şubat 2026 #1 Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 68 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #2 APK'yı nereden indireceğinize bağlıdır.
SF26 126 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.229 Çözümler 22 Beğeniler 9.163 2 Şubat 2026 #3 Peter B. Parker dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Apkmirror'un uygulamasını Play Store'dan indirin, oradan kurun.
Peter B. Parker dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Apkmirror'un uygulamasını Play Store'dan indirin, oradan kurun.
KakaoluKekAdam 12 Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.078 Çözümler 20 Beğeniler 971 Yer Denizli, Türkiye 2 Şubat 2026 #4 Peter B. Parker dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ana sisteminiz'den APK dosyasını indirin ve sonra: Kod: waydroid app install ~/path/to/your/app.apk # Buradan APK yolu yazın.
Peter B. Parker dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ana sisteminiz'den APK dosyasını indirin ve sonra: Kod: waydroid app install ~/path/to/your/app.apk # Buradan APK yolu yazın.