P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 807 Yer Queens 2 Şubat 2026 #1 Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #2 APK'yı nereden indireceğinize bağlıdır.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 2 Şubat 2026 #3 Peter dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Apkmirror'un uygulamasını Play Store'dan indirin, oradan kurun.
Peter dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Apkmirror'un uygulamasını Play Store'dan indirin, oradan kurun.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 2 Şubat 2026 #4 Peter dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ana sisteminiz'den APK dosyasını indirin ve sonra: Kod: waydroid app install ~/path/to/your/app.apk # Buradan APK yolu yazın.
Peter dedi: Google Play'den uygulama yükleyebiliyorum ama APK nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ana sisteminiz'den APK dosyasını indirin ve sonra: Kod: waydroid app install ~/path/to/your/app.apk # Buradan APK yolu yazın.