Gençer Gaming üzerinden 2024 de Glorious Model D Wireless almıştım. Yaklaşık 3-4 gündür çift tıklama sorunu mevcut. Yazılımsal ne yapılabiliyorsa yaptım ama sonunda sorunun donanımda olduğunu anladığımda Gençer Gaming'e mesaj attım. Wb teknoloji ile iletişime geçebilirsiniz dediler. Bu firmaya daha önce garanti için bir ürün gönderen oldu mu? Instagram'dan mesaj attım ama merhaba deyip bıraktılar.
Email us at info@wb-technologies.com Kuwait WB Technologies Co. USAC Building, Ground Floor, Airport Road, Beside Zain Telecom.Al-Shuwaikh, 13068, KuwaitLandline: +965-1800081Cell: +965 9444 8640 KSA Ibda Al Mohammadiya International Trading Company Hai al Sulai, Haroon ur Rasheed...
Email us at info@wb-technologies.com Kuwait WB Technologies Co. USAC Building, Ground Floor, Airport Road, Beside Zain Telecom.Al-Shuwaikh, 13068, KuwaitLandline: +965-1800081Cell: +965 9444 8640 KSA Ibda Al Mohammadiya International Trading Company Hai al Sulai, Haroon ur Rasheed...
Hocam WhatsApp'tan ve Instagram'dan iletişime geçtim sadece merhaba yazıp bırakıyorlar. Ürünü servise gönderemedim iletişime geçebilirseniz çok sevinirim.
Ekleme: Az önce arena bilgisayara gönderebilirsiniz dediler.