Elektronik WD SN7100 2 TB 5.414 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mithat Berhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 396
  • Etiketler Etiketler
    2 tb
TBW değeri önemsiz. Bu değeri pek çok üretici kafasından sallıyor. Hatta bir dönem PNY ve birkaç marka, TBW değerini çokça el altından değiştirmeye çalışırken yakalandı.

SSD tarafında özellikle bu işlerden anlamıyorum. Genelde Dramsiz modeller önermiyolar ama Bende SN 850 versiyonu var. Sistemi yeniliyorum, siparişleri verdim sadece SSD ve Kasa hariç. Bu SSD ana olarak kullanılır mı diğerinin üstüne, yoksa farketmez mi ?

@Genzonzi, SN850 ana disk olarak kullanılabilir ve gayet iyi bir SSD. DRAM bulunduruyor ayrıca.
Evet SSD'im gayet kaliteli diye biliyorum alırken baya dikkat etmiştim. Belki yeni sistem olunca bir tane daha alabilirim. 1 TB iyi bir SSD almak mı yoksa bunun gibi bir modeli depolama için kullanmak mı ? Bir de depolama olarak kullanmak noluyor. Yani windows'un kurulduğu SSD ana oluyor, gerisi oyun için yeterli mi oluyor tam olarak nasıl işliyor ?

Edit : https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-PC...c07-8d1b-31cf07ce2817&pd_rd_i=B09MJN35SL&th=1
Bunun gibi bir şey 2. SSD olarak kullanılabilir sanırım.

@Genzonzi, Windows kurulmayan diskin high-end olması şart değil. Tek amacı depolama zaten. NAND seviyesi de pek önem arz etmiyor, hatta QLC olması depolama disklerinde TLC'den daha iyi ama QLC'nin yıpranma süresi TLC'ye kıyasla daha kısa.

Fiyat durumuna bağlı. Bir bakmışsın SN850 ile Exceria G2, bir anlık indirim ile aynı fiyatta olabiliyor, bu durumda SN850 yapıştırır geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…