Selamlar. Cok dusuk bir butce icin (1K bile olur) kredi karti cikartmak gibi bir niyetim var. Ogrenciyim, sadece online alisverislerde taklaya gelmemek (400 lira kaybettim bir yerden iadeyi alirken sorun yasadigim icin) ve puan kazanmak istiyorum.
Akbank banka kartim var, onun yanina bir kart alabilirim ya da Nays'dan falan almayi dusunuyorum sanal bir kart. Ne onerirsiniz ya da bu topa hic girmeyeyim mi?
Amacim borctan alisveris degil sadece avantaj somurmek.
Düşük bütçede şimdilik Nays bayağı avantajlı. Kredi kartının yıllık taksidi seni bu limitte zarara sokabilir. Aidatsız kredi kartlarına bakabilirsin. Enpara ya da yine Nays.
Selam. Cok dusuk bir bütçe icin (1K bile olur) kredi karti cikartmak gibi bir niyetim var. Ogrenciyim, sadece online alisverislerde taklaya gelmemek (400 lira kaybettim bir yerden iadeyi alirken sorun yasadigim icin) ve puan kazanmak istiyorum.
Akbank banka kartim var, onun yanina bir kart alabilirim ya da Nays'dan falan almayi dusunuyorum sanal bir kart. Ne onerirsiniz ya da bu topa hiç girmeyeyim mi?
Amacim borctan alisveris degil sadece avantaj somurmek.
Düşük bütçede şimdilik Nays bayağı avantajlı. Kredi kartının yıllık taksidi seni bu limitte zarara sokabilir. Aidatsız kredi kartlarına bakabilirsin. Enpara ya da yine Nays.
@29 Reşitsen Nays öneririm, değilsen paparaya bakabilirsin. Kardeşimi Nays'a geçirdim yeni. Gördüğüm kadarıyla tüm avantajlardan kart olduğu sürece yararlanabiliyorsun ama kart için de reşit olman lazım. Yine Papara'da da sanırım kart lazım ama Papara'da kart için reşit olmana gerek yok. En azından ben öyle gördüm, yanlışsam düzeltin.
@29 Reşitsen Nays öneririm, değilsen paparaya bakabilirsin. Kardeşimi Nays'a geçirdim yeni. Gördüğüm kadarıyla tüm avantajlardan kart olduğu sürece yararlanabiliyorsun ama kart için de reşit olman lazım. Yine Papara'da da sanırım kart lazım ama Papara'da kart için reşit olmana gerek yok. En azından ben öyle gördüm, yanlışsam düzeltin.