Web sitelerinden uygulama yapan program önerisi

Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Android için web sitelerinden uygulama yapan güzel bir program var mı? Mesela Linux Mint içinde web uygulamaları oluşturan bir program var, öyle bir şey arıyorum.

Geçen altta resmi olan programı denedim, siteleri daha iyi performans ile kullanabiliyordum ama çöküyordu. Bir de Android 7.1.1 desteklerse çok güzel olur.

Son düzenleme:
Ben hep bu siteden yapıyordum. Uygulaması olmayan korsan dizi/film sitelerini uygulamaya çeviriyordum.

Ben hep bu siteden yapıyordum. Uygulaması olmayan korsan dizi/film sitelerini uygulamaya çeviriyordum.

Önerileriniz için teşekkürler, ama ben daha çok web sayfalarını izole çalıştıran ve ana sayfaya ekleyebilen bir şey arıyorum. O örnekte gösterdiğim programlar gibi.

PlayStore'da böyle bir uygulama da var, ama sadece tek bir web sitesini kullanabiliyor.

Düzenleme: Az önce AppCloner ile bu uygulamayı klonladım böylece farklı uygulamalar yapabiliyorum. 200 IQ hareket cidden.

Düzenleme2: Bu yöntem de kötü çıktı operasyon iptal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…