groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 30 Kasım 2025 #1 https://9f60db289d58.ngrok-free.app bu web sitem buna blog yazıp hata ayıklar mısınız?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #2 Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin random alan adlı bir yerde çalma. Son düzenleme: 30 Kasım 2025
Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin random alan adlı bir yerde çalma.
KS KS groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 30 Kasım 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin randon alan adlı bir yerde çalma. Genişletmek için tıkla... Öncelikle 10k satırdan fazla kod far ikincisi alan adı değil ngrok ile localhostu genel internette kullanılabilir yapılmış hali.
Recep Baltaş dedi: Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin randon alan adlı bir yerde çalma. Genişletmek için tıkla... Öncelikle 10k satırdan fazla kod far ikincisi alan adı değil ngrok ile localhostu genel internette kullanılabilir yapılmış hali.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #4 Yarın derken geç demişim sanırım.
KS KS groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 30 Kasım 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin random alan adlı bir yerde çalma. Genişletmek için tıkla... Bir de normalde mizah ve eğlenceye atmazdım ama şu an her şey karışık çoğu sayfanın tasarımında sorunlar var yoksa backend JavaScript tarafı gerçekten emek verilmiş şu an kapattım çok zorbalandım. Recep Baltaş dedi: Yarın derken erken demişim sanırım. Eki Görüntüle 206657 Genişletmek için tıkla... Kapattım zorbalandığım için sadece test için ngrok açmıştım yani bunu alan adı olarak düşünmeyin insanlarla kısa süreliğine web i paylaştım.
Recep Baltaş dedi: Eğer ciddi isen ciddi bir site aç. İnsanların vaktini ücretsiz bir hizmet ile alınmış, yarın sileceğin random alan adlı bir yerde çalma. Genişletmek için tıkla... Bir de normalde mizah ve eğlenceye atmazdım ama şu an her şey karışık çoğu sayfanın tasarımında sorunlar var yoksa backend JavaScript tarafı gerçekten emek verilmiş şu an kapattım çok zorbalandım. Recep Baltaş dedi: Yarın derken erken demişim sanırım. Eki Görüntüle 206657 Genişletmek için tıkla... Kapattım zorbalandığım için sadece test için ngrok açmıştım yani bunu alan adı olarak düşünmeyin insanlarla kısa süreliğine web i paylaştım.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #6 Mizah kısmında olduğunu fark etmedim. Bir de senden ricam cümlelerini bölmen.
KS KS groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 30 Kasım 2025 #7 Recep Baltaş dedi: Mizah kısmında olduğunu fark etmedim. Bir de senden ricam cümlelerini bölmen. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle web sitesi açmakta cümle ayırmak önemli sohbeti anlaşılmaz kılıyor.
Recep Baltaş dedi: Mizah kısmında olduğunu fark etmedim. Bir de senden ricam cümlelerini bölmen. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle web sitesi açmakta cümle ayırmak önemli sohbeti anlaşılmaz kılıyor.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 30 Kasım 2025 #8 Site açılmıyor.
KS KS groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 30 Kasım 2025 #9 Stardew Valley dedi: Site açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet yaklaşık 1-2 saat çalışan kısa süreli geliştirici aşamasında kullanılan linkler bunlar kimse bakmadı.
Stardew Valley dedi: Site açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet yaklaşık 1-2 saat çalışan kısa süreli geliştirici aşamasında kullanılan linkler bunlar kimse bakmadı.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 30 Kasım 2025 #10 groq dedi: Evet yaklaşık 1-2 saat çalışan kısa süreli geliştirici aşamasında kullanılan linkler bunlar kimse bakmadı. Genişletmek için tıkla... Web Archive'e kaydet.
groq dedi: Evet yaklaşık 1-2 saat çalışan kısa süreli geliştirici aşamasında kullanılan linkler bunlar kimse bakmadı. Genişletmek için tıkla... Web Archive'e kaydet.