Web siteme giremeyenler var mış ancak sorun onlara mı has bilmem gerekiyor ve daha bir sürü şey.
Öncelikle moderasyona bu izni verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olasınız Techolay <3
Bu konu bir reklam amacı taşımamaktadır. Zira siteden para kazanmıyorum o da var.
Sitemdeki sorunları veya isteklerinizi de söyleyin lütfen.
Font değişmeli. Bence sağ navigation barı direkt kaldırın, siteyi çok sıkışık göstermekle beraber zaten üstteki navigation bardan erişebiliyoruz oradaki çoğu seçeneğe. Üstteki navigation barın sağ ve soluna padding bırakın sıkışık duruyor. Son olarak sliderın arkasındaki pembe mor kısım kötü duruyor bence.
Web siteme giremeyenler var mış ancak sorun onlara mı has bilmem gerekiyor ve daha bir sürü şey.
Öncelikle moderasyona bu izni verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olasınız Techolay <3
Bu konu bir reklam amacı taşımamaktadır. Zira siteden para kazanmıyorum o da var.
Sitemdeki sorunları veya isteklerinizi de söyleyin lütfen.
Ana sayfadaki önbelleklemeden kaynaklı sanırım görüntülenme sayacı düzgün çalışmıyor. Bunu nasıl çözerim?
Başka özelliklerde sorun çıkartabilir ileride bu bağlamda.
Site açılıyor ama girilemiyor çünkü üyelik formu bozuk, insanlar yazdıklarını göremiyor.
Şu hangi akla hizmet yapıldı?
Sorunlar yazmakla bitmez. Ufak birkaç tane sayayım:
Formlar okunmuyor
Üyelik ve giriş yapma bağlantıları kötü
Parola sıfırlama sayfası olmamalı, giriş yapma kısmında bir bağlantı olmalı
Parola sıfırlama sistemi saçma, insanlar kendi başlarına halledebilmeli
Çevrilmemiş, yamuk çevrilmiş yerler var
Renk kontrastı
Kullanım koşulları yok
Son yazılar kısmı başlık listeliyor gibi değil de bir şiir kıtası gösteriyor gibi
Popüler yazılar kısmında görüntülenme sayısı olduğunu düşündüğüm sayılar daha açık olmalı (örneğin bir ikon ve/veya title) ve başlıkla aynı davranacaksa aynı anda davranmalı
Sorunlar yazmakla bitmez. Ufak birkaç tane sayayım:
Formlar okunmuyor
Üyelik ve giriş yapma bağlantıları kötü
Parola sıfırlama sayfası olmamalı, giriş yapma kısmında bir bağlantı olmalı
Parola sıfırlama sistemi saçma, insanlar kendi başlarına halledebilmeli
Çevrilmemiş, yamuk çevrilmiş yerler var
Renk kontrastı
Kullanım koşulları yok
Son yazılar kısmı başlık listeliyor gibi değil de bir şiir kıtası gösteriyor gibi
Popüler yazılar kısmında görüntülenme sayısı olduğunu düşündüğüm sayılar daha açık olmalı (örneğin bir ikon ve/veya title) ve başlıkla aynı davranacaksa aynı anda davranmalı