Ne demek istediğinizi anlamadım, ama benim kullandığım dağıtımlarda USB'ye iso yazdırınca flaş bellekte linux çalıştırılıyor zaten takınca, kurulumu Linux içinden yapıyorsunuz, Linux diske Linux kuruyor yani. Deneme amaçlı bunu yapabilirsiniz, formatlamak zorunda değilsiniz bilgisayarı.

Ama mümkünse ve niyetiniz varsa pılınızı pırtınızı toparlayıp Linux'a yerleşin. Steam sayesinde oyunların ciddi bir kısmı eforsuz güzel çalışıyor zaten..

Ne demek istediğinizi anlamadım ama benim kullandığım dağıtımlarda USB'ye ISO yazdırınca flash bellekte Linux çalıştırılıyor zaten takınca, kurulumu Linux içinden yapıyorsunuz, Linux diske Linux kuruyor yani. Deneme amaçlı bunu yapabilirsiniz, formatlamak zorunda değilsiniz bilgisayarı.

Ama mümkünse ve niyetiniz varsa pılınızı pırtınızı toparlayıp Linux'a yerleşin. Steam sayesinde oyunların ciddi bir kısmı eforsuz güzel çalışıyor zaten.

Hocam, aslında ben daha önceden sanal mkaine aracılığyla Linux'u kurmuştum lakin pek sağlıklı değildi hani çok fazla donuyor, kasıyordu. Ben de çare olarak webden çalıştırmayı düşüdüğümden bu konuyu açmak istedim.