WebArchive Hack Saldırısına uğradı: Çevrimiçi arşivin "felaket boyutunda bir güvenlik ihlali" yaşadığı iddia ediliyor

MaxPayne

Uzman

Yabancı Kaynak: The Internet Archive is under attack, with a popup claiming a ‘catastrophic’ breach

(Alıntı) WebArchive nedir bilmeyenler için: WebArchive, internet sitelerinin geçmiş versiyonlarını kaydeden ve arşivleyen bir dijital kütüphanedir. Bu sayede, bir sitenin geçmişte nasıl göründüğünü görmek veya zaman içinde nasıl değiştiğini incelemek mümkündür. Web siteleri silinse veya değiştirilse bile, WebArchive sayesinde eski halleri erişilebilir kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölüyü diriyi şey ettiler, gözü arşive diktiler.

Ben ISO yüklüyordum buradan. Piyasaya sürülmüş ve sürülmemiş tüm Windowsları indirmiştim. Şimdi MacOS’ları indirecektim

Yuzu portları duruyordu be :/.

Ben ISO yüklüyordum buradan. Piyasaya sürülmüş ve sürülmemiş tüm Windowsları indirmiştim. Şimdi MacOS’ları indirecektim
Birçok konuda çok yararlı bir siteydi. Umarım büyük bir kayba uğramaz.

Hiç kullanmamıştım. Ancak kullanmak istemiştim iyi ki kullanmamışım.

Verilerde bir şey olmamıştır umarım, tam okumadım haberi. Bu derecede büyük bir arşivin kayba uğraması cidden çok kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…