C canaacax Çalışkan Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 21 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Öncelikle dünden beri sorunla karşılaşıyorum. Dün Aygıt Yöneticisi'nden uzak masaüstü kamera cihazlarını indirdim. Sonra yanlış olduğunu anlayıp kaldırdım. Normal kamera yüklemeye çalışıyorum ve bu hata ile karşılaşıyorum ne yapmam lazım. Sürprizbozan: Hata görselleri
Merhaba, Öncelikle dünden beri sorunla karşılaşıyorum. Dün Aygıt Yöneticisi'nden uzak masaüstü kamera cihazlarını indirdim. Sonra yanlış olduğunu anlayıp kaldırdım. Normal kamera yüklemeye çalışıyorum ve bu hata ile karşılaşıyorum ne yapmam lazım. Sürprizbozan: Hata görselleri
I intervice Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 28 21 Temmuz 2025 #2 Webcam marka model belirtin.
KS KS C canaacax Çalışkan Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 21 Temmuz 2025 #3 intervice dedi: Webcam marka model belirtin. Genişletmek için tıkla... Merhaba webcam yok bende telefon kamerası ile OBS bağlamayı deniyorum bu çıkıyor karşıma.
intervice dedi: Webcam marka model belirtin. Genişletmek için tıkla... Merhaba webcam yok bende telefon kamerası ile OBS bağlamayı deniyorum bu çıkıyor karşıma.
I intervice Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 28 22 Temmuz 2025 #4 Droidcam kullanmayı denediniz mi?
KS KS C canaacax Çalışkan Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 24 Temmuz 2025 #5 intervice dedi: Droidcam kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet onu deniyorum şuan bu hata ile karşılaşıyorum
intervice dedi: Droidcam kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet onu deniyorum şuan bu hata ile karşılaşıyorum