Ozan Elik Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Beğeniler 82 16 Mayıs 2024 #1 Mikrofon olarak bunu düşünüyorum bu fiyat bandına alınabilecek daha iyisi var mıdır yoksa en F/P bu mudur? Ek olarak birkaç webcam de seçtim yayın için kullanacağım hangilerini tavsiye edersiniz? NexiGo N930AF - LOGITECH C270 - CREATIVE Live! Cam Sync 1080p V2 - Nuroum V11 web kamerası 2K Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Mikrofon olarak bunu düşünüyorum bu fiyat bandına alınabilecek daha iyisi var mıdır yoksa en F/P bu mudur? Ek olarak birkaç webcam de seçtim yayın için kullanacağım hangilerini tavsiye edersiniz? NexiGo N930AF - LOGITECH C270 - CREATIVE Live! Cam Sync 1080p V2 - Nuroum V11 web kamerası 2K
5 519 Başarılı Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.284 Makaleler 8 Çözümler 8 Beğeniler 3.934 16 Mayıs 2024 #2 en F/P bu mudur? Genişletmek için tıkla... Oyle gibi. Standla beraber gelmesi, uzerinde fiziksel tus bulundurmasi vb. onu fiyat avantaji anlaminda guclendiriyor. Alternatif olarak Seiren Mini olabilir, ama o da hem standla gelmiyor, hem az ses aliyor, hem de uzerinde fiziksel tusu yok. Webcam olarak Nuroum V11'i oneririm.
en F/P bu mudur? Genişletmek için tıkla... Oyle gibi. Standla beraber gelmesi, uzerinde fiziksel tus bulundurmasi vb. onu fiyat avantaji anlaminda guclendiriyor. Alternatif olarak Seiren Mini olabilir, ama o da hem standla gelmiyor, hem az ses aliyor, hem de uzerinde fiziksel tusu yok. Webcam olarak Nuroum V11'i oneririm.