Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 27 Ekim 2024 #1 15-16 yaşıma kadar bayağı bir dinlediğim bir şarkıydı. Western teması içeren bir şarkıydı ama adını hatırlamıyorum.
15-16 yaşıma kadar bayağı bir dinlediğim bir şarkıydı. Western teması içeren bir şarkıydı ama adını hatırlamıyorum.
Andar Han Üstün Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1.175 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 2.325 27 Ekim 2024 #2 Elimde afro amerikan muziği esinlenmeli ve devil içeren bir tane var;
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 27 Ekim 2024 #3 Andar Han dedi: Elimde afro amerikan muziği esinlenmeli ve devil içeren bir tane var; Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıçta bir tane hikaye anlatıyordu. Bu şarkı gibi dijital bir tonda değildi. Arka planda gitar sesleri geliyordu.
Andar Han dedi: Elimde afro amerikan muziği esinlenmeli ve devil içeren bir tane var; Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıçta bir tane hikaye anlatıyordu. Bu şarkı gibi dijital bir tonda değildi. Arka planda gitar sesleri geliyordu.
Andar Han Üstün Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1.175 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 2.325 27 Ekim 2024 #4 @Geraltın kılıcı, tür belli mi? Ya da söyleyen grup falan mıydı?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 27 Ekim 2024 #5 Andar Han dedi: @Geraltın kılıcı, tür belli mi? Ya da söyleyen grup falan mıydı? Genişletmek için tıkla... Grup mu bilmiyorum ancak bir köyün hikayesini anlatıyormuş gibiydi. Hatta sonunda şeytanı kovaladıkları falan söyleniyordu. Şarkı ingilizceydi, gitar ile melodi tutturularak söyleniyordu ve tanrı kelimeleri vesaire geçiyordu. Andar Han dedi: @Geraltın kılıcı, tür belli mi? Ya da söyleyen grup falan mıydı? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı eski bir Spotify hesabımda buldum. Son düzenleme: 27 Ekim 2024
Andar Han dedi: @Geraltın kılıcı, tür belli mi? Ya da söyleyen grup falan mıydı? Genişletmek için tıkla... Grup mu bilmiyorum ancak bir köyün hikayesini anlatıyormuş gibiydi. Hatta sonunda şeytanı kovaladıkları falan söyleniyordu. Şarkı ingilizceydi, gitar ile melodi tutturularak söyleniyordu ve tanrı kelimeleri vesaire geçiyordu. Andar Han dedi: @Geraltın kılıcı, tür belli mi? Ya da söyleyen grup falan mıydı? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı eski bir Spotify hesabımda buldum.