Biri benim profil resmimi çekince tehlikede oluyorum ama verilerim şirketlere satılınca ben güvende oluyorum öyle mi? Tamamen göz boyamak için eklenecek bir özellik.
Hocalarım WhatsApp güvenlik önlemlerini arttırmak amacıyla yeni bir özellik üzerine çalışmaya başladı. WhatsApp'ın test ettiği bu yeni özellik kullanıcıların profil fotoğraflarının ekran görüntüsünü almak istediklerinde 'Uygulama kısıtlamaları nedeniyle ekran görüntüsü alınamıyor' uyarısıyla karşılaşmalarını sağlıyor. Bu sayede kullanıcıların profil fotoğrafları daha fazla gizlilik ve güvenlik sağlamış olacak. Bu uygulama andiroid'in eski sürümleri için geçerli olur mu bilmiyorum.
Engelleyin kanka, modlar uygulamayı yine alırım istediğimi ss, istediğimi de kaydederim. Önce gidip milyonlarca veriyi peynir ekmek gibi satın ama bizim gizlilik olunca konu olay oldu yine.
Engelleyin kanka, modlar uygulamayı yine alırım istediğimi SS, istediğimi de kaydederim. Önce gidip milyonlarca veriyi peynir ekmek gibi satın ama bizim gizlilik olunca konu olay oldu yine.