Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kullandığınız uygulama güvenlik riskleri taşıyor. Bundan böyle WhatsApp sohbetlerinize erişmek için bu uygulamayı kullanamazsınız yazıyor her yolu denedim sıfırladım yine de düzelmedi. Yardım eder mısınız?
Android ise İşe yarar mı bilmiyorum ama cihaz rootlu ise root kaldırın Android sürümünüz çok eski ise de sorun olabilir. Uygulamayı direkt play store dan yüklediğinize emin olun Farklı kullanıcı profillerinde veya Virtual Master uygulaması içinde açmayı deneyin. Her ihtimale karşı ana dizindeki ve/veya android klasöründeki whatsapp dosyalarını yedekleyin. farklı cihazdan da giriş yapılamıyorsa [email protected] veya [email protected] 'a mail gönderin Giriş yapılabiliyorsa İki adımlı doğrulamayı etkinleştirin. Aklıma gelenler bunlar