WhatsApp yedekleme olmadan mesaj geçmişi alınabilir mi?

Alifer

Becerikli
Makaleler
1
Ev sahibim ahlaksızın teki. Aramızda anlaşmazlıklar ve bu anlaşmazlıkları yargıya götürmek için sohbet geçmişine ihtiyacım var ancak yedeklemem yok. Bu sohbet geçmişini WhatsApp sağlıyor mu, daha önce böyle bir tecrübeniz oldu mu?

Bildiğim kadarıyla yerel bir biçimde mesajlarımız her gün yedekleniyor. Android için hedef dosyalardan çözebilirsiniz ama iOS için bilemiyorum hocam.
Telefon Android'tiydi de onu da çaldırdım sıkıntı orada ya. Üst üste oldu o ara hep bunlar. Ama bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten teşekkür ederim.

Telefon Android'tiydi de onu da çaldırdım sıkıntı orada ya. Üst üste oldu o ara hep bunlar. Ama bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten teşekkür ederim.
Cihazınızda normal şartlarda Android/media/com.whatsapp/Whatsapp/Databases hedef dizininde mesajlarınız dosya biçiminde yedeklenir. Geri getirmek istediğiniz yedeğin ismini "msgstore.db.crypt15" (Tabii bu dosya ismi değişiklik gösterebilir) şeklinde değiştirerek getirebilirsiniz diye biliyorum. İsim değişikliği sonrasında yapmanız gereken tek şey Whatsapp'ı sıfırlayıp tekrardan giriş yapmak, kurulum aşamasında zaten yedeğini buluyordu yanılmıyorsam. Yine de emin olmak için siz YouTube'dan bakın hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt