KS KS Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 813 Yer İzmir 8 Şubat 2024 #11 4196 dedi: Acaba hangi protokol ile olacak. Ben bu işin olabileceğini pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Zaten bu kısmı epey sorun hocam. Protokolü belirleseler bile diğer şirketler ne kadar yanaşabilir bu fikre?
4196 dedi: Acaba hangi protokol ile olacak. Ben bu işin olabileceğini pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Zaten bu kısmı epey sorun hocam. Protokolü belirleseler bile diğer şirketler ne kadar yanaşabilir bu fikre?
4196 Deneyimli Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 533 Beğeniler 587 8 Şubat 2024 #12 Burkii dedi: Zaten bu kısmı epey sorun hocam. Protokolü belirleseler bile diğer şirketler ne kadar yanaşabilir bu fikre? Genişletmek için tıkla... Yani ben başka bir uygulama olsam yanaşmam ki. Hatta para bile isterim Whatsapp'tan. İşin ilginci whatsapp bu anında mesajlaşma olayını acayip domine ediyor. Çok ilginç bir durum.
Burkii dedi: Zaten bu kısmı epey sorun hocam. Protokolü belirleseler bile diğer şirketler ne kadar yanaşabilir bu fikre? Genişletmek için tıkla... Yani ben başka bir uygulama olsam yanaşmam ki. Hatta para bile isterim Whatsapp'tan. İşin ilginci whatsapp bu anında mesajlaşma olayını acayip domine ediyor. Çok ilginç bir durum.