WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) mavi ekran hatası

Yer
İstanbul
Sistem arkada Steam üzerinden CS2 güncelliyordu. Bu sırada Chrome'a girdiğimde bu hatanın Mavi Ekranını verdi sistem. Daha sonra kendi Yeniden Başlattı ve BIOS'a attı. BIOS'tan çıkıp Windows'a girmek istediğimde yine BIOS'a attı ve Anakart üzerinde Boot ışığı yanık bekliyordu. En son çare olarak Kasa üzerindeki tuşa basılı tutarak Sistemi kapatıp tekrar açtım son çare olarak. Normal olarak açıldı ama bunu neden yapmış olabilir.

Adrenalin 24.8.1 yüklü ve daha 4 gün önce Format attım sisteme. Bi de acaba bu sürüm Smart Acces Memory ile beraber sorun mu çıkartıyor da bu hatayı vermiş olabilir acaba sistem?

Ben de aynı sorunu yaşadım, benim sorunum SSD çıktı. Belki yardımcı olur bu konu.

Hocam ben yakın bir zamanda 870 EVO SSD aldım. Ama Windows başka bir diske kurulu, yani ona değil. Garip bir şekilde Sistem BIOS'tayken Windows'un kurulu olduğu diski görmedi. Bundan dolayı Windows'a atamıyordu Sistem. HDD Sentinel indirip bakmalı mıyım bu Diskin sağlığına? Nasıl bir şey yapsam acaba, SFC taraması yapsam Windows'a olur mu acaba bilemedim.

Bu hatanın sebeplerinden en büyük ihtimal işlemci ya da güç kaynağı olur.

Minidump gönder bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…