Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
3'lü daha mantıklı. Büyük ihtimal stokları tüketmek için kampanya başlatmışlar, yoksa mantıklı bir alternatif değil.
Muhtemelen hem psikolojik hem de gramaj olarak 3'lü Jr menü daha iyidir.
- Makaleler
- 3
Whopper 764,7 kcal enerji, 30,4 gram protein içerirken Whopper Jr 332,3 kcal enerji, 10,7 gram protein içeriyor.
Elinizdeki fiyatlarda cok bir performans farkı yok. İçecek avantajı kazandırıyor.
Uygulamasında 1 litre içecek ve büyük patates dahil bana verdiği fiyatlar sana gelsin için 340 ve 465. Bu durumda Whopper daha mantıklı. Tabii çok açsanız diğeri de alınabilir. Başa baştan çok az fark var.
Elinizdeki fiyatlarda cok bir performans farkı yok. İçecek avantajı kazandırıyor.
Uygulamasında 1 litre içecek ve büyük patates dahil bana verdiği fiyatlar sana gelsin için 340 ve 465. Bu durumda Whopper daha mantıklı. Tabii çok açsanız diğeri de alınabilir. Başa baştan çok az fark var.
25457
Uzman
İçecek ile patates olduğu için aldım, teşekkürler.Whopper 764,7 kcal enerji, 30,4 gram protein içerirken Whopper Jr 332,3 kcal enerji, 10,7 gram protein içeriyor.
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi