Wi-Fi ile Epic Games, Riot Client veya tarayıcı üzerinden indirme yaparken yavaşlık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leeEVERETT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 32
Merhaba, Riot Client ve Epic Games üzerinden indirme yapıyorum. Ethernet ile bağlıyken sıkıntı yok, tam hız alıyorum. Wi-Fi ile bağlıyken Speedtest yapıyorum ve Ethernet ile aldığım hızın 2-3 Mbps altını alıyorum. Buna rağmen oyunun indirmesi, bu aldığım Wi-Fi Speedtest'inin hızının yüzde 10'u kadar oluyor yaklaşık. Ne yapabilirim?
Wi-Fi'de iken internet sadece Speedtest'te belirli bir hız veriyor, onun harici indirme, tarayıcı vb. saniyede 100 kilobayt anca veriyor gibi. Hiçbir şey yapamıyorum.

Windows 11 değil mi? Onda bu sorun hep var zaten. odem destekliyorsa 5 GHz'e bağlanın. Bir de DNS adresini 1.1.1.1 yapın.

Wi-Fi oyun indirmek için iyi bir seçenek değil. Speedtest kadar kısa süreli sürmüyor ve sürekli tam hız almaya çalışırken her şeyden etkileniyor. Ethernet daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…