Wild Rift dosya doğrulama hatası saçmalığı

Makaleler
1
Böyle saçma bir hata görmedim, kafasına esince oyun dosya doğrulama ekranını geçmiyor ve ağ hatası bahanesini öne sürüyor, bazen de güncelleme sonrası hesaba giriş yapmaya izin vermiyor.

Dosya doğrulama hatasının da keşfettiğim iki çözümu var;
Oyunun dosya erişim izni yoksa izni verip çerezleri silin, ikincisi ise oyunu tamamen silip yeniden kurulum yapmak.

Hesaba giriş yapamama problemini sorarsanız birkaç gün içerisinde kendiliğinden düzeliyor genelde.

Bu tür hatalar yaşandığında 10 GB veri indireceksek işimiz uzun, basit hataların birkaç senedir hâlâ düzeltilmemiş olması ayrı saçmalık.

Bu yazı geldiğinde normalden 1 dakika daha fazla bekliyorum sadece. Sonra oyuna giriyor. Hiç böyle bir şey yaşamadım.
Normalde dosya doğrulama işlemini yapıp kısa sürede oyuna giriyorum, ara sıra denk geliyor bu hata.
Bu ay 2 oldu, konu açayım dedim.

Ben de sorunlarla karşılaşmadım ama kullandığınız sözcük garip geldi bana. "Bahanesi" derken oyunun sizi oyuna almak istemediğini mi söylüyorsunuz? Ücretsiz olduğu için para kazanmalarının tek yolunun sizin içerik satın almanız olan oyun sizi almak istemiyor mu yani? Değişik bir bakış açısı gibi geldi bana.

Ben de sorunlarla karşılaşmadım ama kullandığınız sözcük garip geldi bana. "Bahanesi" derken oyunun sizi oyuna almak istemediğini mi söylüyorsunuz?
Neden olmasın? Algoritmalar, oyunun dâhâ çok bağımlılık yapması için bu tür psikolojik oyunlar oynamayı sever.

Neden olmasın? Algoritmalar, oyunun daha çok bağımlılık yapması için bu tür psikolojik oyunlar oynamayı sever.

Neden olsun? Dediğiniz gibi sizi oyuna alarak para harcatmaya çalışacak oyun, niye sizi istemesin?

Oyuna bugün marketten büyük güncelleme geldi, yine dosya doğrulama işlemini istikrarsız ağ bağlantısı hatası verdiği için tamamlayamıyorum.

Mobil veri ve Wi-Fi ile denedim olmadı, oyunu durdurma, cihazı yeniden başlatma ve çerez silme de işe yaramadı.
Bu kadar da naz yapılmaz ama.

~~
Aynı hata nüksetti.
Oyunu durmaya zorlayıp, çerezlerini sildim, cihazı ve mode yeniden başlattım ve Google DNS'ye geçiş yaptım işe yaramadı.

Play Store ve Wild Rift ön belleğini silip ikisini de durmaya zorladım işe yaradı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…