Çözüldü Wild Rift konum tercihindeki karakterler nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5837
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    wild rift
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5837

Becerikli
Oyunu 1 yıldan beri oynamıyordum bir gireyim dedim ancak konum tercihindeki karakterleri değiştiremiyorum daha doğrusu değiştirme yerini bulamıyorum.

Çözüm
Mod seçtikten sonra lobide beklerken isminin altına tıklayıp sırasını seçeceksin.

Konuyu açtıktan sonra hatırladım sırayı seçtikten sonra oyunda karakteri seçiyorduk değil mi? Ben karakteri de seçip oyunun kafasına göre karakteri seçtirdiğini sanıyordum.
Lobiye girdikten sonra profilinin altındaki simgeye tıklaman gerekiyor, koridorlar seçiliyor ordan.

Karakter seçme olayı bir ara MLBB oyununda vardı ama şimdiye ne olmuştur bilmiyorum.

Lobiye girdikten sonra profilinin altındaki simgeye tıklaman gerekiyor, koridorlar seçiliyor oradan.
Yok hocam onu anladım. LoL'de koridorunu ve oynayacağın karakteri seçiyordun oradan alışkanlık olmuş. Oyunda seçiyorsun dediğim yer karakter seçme ekranı.

Yok hocam onu anladım. LoL'de koridorunu ve oynayacağın karakteri seçiyordun oradan alışkanlık olmuş. Oyunda seçiyorsun dediğim yer karakter seçme ekranı.
Bunda öyle işlemiyor, fazla oynadığın karakterleri koridor seçiminde mi ne gösteriyordu bir tür bilgi ekranında ama LOL'deki gibi değil mekaniği.

Zaten pek fazla karakter yok, öyle bir şey getirmemelerine şaşmamalı.

Konuyu açtıktan sonra hatırladım sırayı seçtikten sonra oyunda karakteri seçiyorduk değil mi? Ben karakteri de seçip oyunun kafasına göre karakteri seçtirdiğini sanıyordum.
Karakter seçme PC üzerinde sıralı mod sanırım hatırlamıyorum o mod için vardı. Karakter seçmeden direkt maç başlıyordu. Gereksiz bir özellik dereceli maç için. Karşı takımın picklere göre alman gerekiyor çünkü.
Zaten pek fazla karakter yok, öyle bir şey getirmemelerine şaşmamalı.
115 tane karakter var hocam nasıl fazla karakter yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…