Rehber Windows 10 & 11 readyOS Playbook

KiNGHaZe tekledi.

Hocam yapılan tüm işlemler açık kaynaklı, güvenlik konusunda sorun yaşamazsınız. (Harici virüsler dışında tabii )

Sağ olun hocam.
Siz öyle diyorsanız öyledir hocam

KiNGHaZe tekledi.
KiNGHaZe hocam ile iletişimim bulunuyor hocam, ilk versiyon zaten KiNGHaZe hocamın sitelerinden birisinde (fp) paylaşıldı. KiNGHaZe hocam sistemdeki depolamaya daha çok yoğunlaşırken ben stabilite ve performansa yoğunlaşıyorum.

Ben bunu AtlasOS sandım ya. Senin sistemi denemedim. Biliyorum görmüştüm sitede. Haze yetiyor bana yıllardır farklı sistem arayışına girmiyorum o yüzden. Bir ara NTLite ile kendim editliyordum kullanacağım sistemi baktım işin içinden çıkamıyorum haze kullanmaya karar verdim. Senin yaptığın işi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın. Eminim sende kendi çabanla güzel sistemler üretirsin.

Küçümsediğinizi düşünmedim hocam zaten, belki eksiğim vardır da onu belirtirsiniz diye düşünmüştüm. Sonuçta kendimi geliştirmem gereken yerler illa ki olabilir. Bu arada uzun zamandır NTLite ile içli dışlıyım, isterseniz NTLite konusunda da yardım edebilirim.

İfadeler: 487
Sağ ol dostum. İmkanım olursa bir ara bakarım sistemine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…