Windows 10 açılırken "Scanning And Repairing Drive" uyarısı

Llama

Yetkin
İyi forumlar,

Windows 11'den, Windows 10'a geçmeye karar verdim. USB ile format attım, format ve USB sıkıntısız. Windows 10 Home kurdum. Fakat PC açılırken böyle bir hata vererek açılıyor. 2 kere format attım ama hala bu hata mevcut. Windows artık beni bıktırdı, 11 kurarken ayrı 10 kurarken ayrı hata Bu hatanın nedeni nedir? Nasıl çözebilirim?

Verdiği Hata : Scanning and repairing drive (\\?\Volume(d1e3bae0-fba2-427d-8944-09c4715e0386}): 10

Videosu :

Hocam İnternette Bakarken Sizinle Aynı yada benzer bir sorunla karşılaşan birini gördüm belki çözmenize yardımı dokunur; Redirecting

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de yaptım ve yeniden başlattım fakat hata hala mevcut.
Idts. Bir diski 6 dakika içinde taraması çok olanaklı gelmedi. Muhtemelen komutu hiç çalıştırmadın.

Verdiği Hata: Scanning and repairing Drive (\\?\Volume(D1e3BAE0-FBA2-427D-8944-09C4715E0386}): 10
Bu aldığın hata olarak adlandırdığın durum, bilgisayarın işletim sisteminin belirli bir sürücü biriminde tarama ve onarım işlemi gerçekleştirdiğini gösteriyor senin de fark ettiğin gibi. Bu işlem genellikle başlatma sırasında olması manuel bir yapılandırma olmadan olduğunu gösteriyor. 10 ise %10'da olduğunu gösteriyor. Sürekli 10'a gelip sistem başlıyorsa muhtemelen taradığı diski taramadan sistem Boot'a geçiyor demektir.

Ayrıca taramaya çalıştığın bölüm (C) NTFS. Windows'un hangi bölüme bu taramayı yaptığını bulmak için disk yönetiminden ayrılmış alanları kontrol etmen gerekiyor. Göze çarpan ayrılmış alanlara gerekli harfleri atayıp onları Scan and Repair'e sokman gerekiyor.

Idts. Bir diski 6 dakika içinde taraması çok olanaklı gelmedi. Muhtemelen komutu hiç çalıştırmadın.
Hayır, yönetici şekilde iki komutu da çalıştırdım. Bu şekilde 2 diski de taradım fakat uyarı hala mevcut.

Dosya bu. Sanırım tek olarak bu dosyayı ayrıca taramam gerektiğini söylüyorsunuz. Bahsettiğiniz taramayı nasıl yapabilirim hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…