Windows 10 artık eskimiş

Microsoft yüzünden eskidi, isteseler modernize ederler. Windows 7'den sonra en iyi işletim sistemi benim için.

İsteseler modernize ederler.
Modernize edilmiş hali zaten Windows 11 oluyor. Bunlar birbirinden çok bağımsız işletim sistemleri değil ki, aynı Windows NT'nin daha güncellenmiş halinin etrafını çevreliyor Microsoft, bol bol şişik çöplük telemetrik yazılım sokuyor her deliğe.. Oldu sana Windows 11. Windows 10 da berbat. Windows 7, XP, Vista bu kadar kötü emellerle inşa edilmiş işletim sistemleri olmadığı için fena değil onlar yine.

Destek bitti artık Microsoft'a göre 11 kullanmanızı istiyorlar artık 10nun devride kapanıyor yavaş yavaş

Ekim'de NVIDIA Windows 10 sürücü desteğini kesiyor, zoraki olarak 11'e geçeceğim ama asla default Windows 11 kullanmam. Custom ISO yapacağım, yine uğraştıracak.

Ryzen 7 7320U'lu laptopta Windows 11 sürücülerini Windows 10'a kurdum, pişman değilim. Windows 11, hem 8 GB'lık laptopa göre çok RAM yiyor hem de işlemci fanı hep sesli dönüyordu. Windows 10'da fan sesi duymadım bile. Windows 10'u eskiten Microsoft'un kendisi oldu. Intel hibrit çekirdek mimari güncellemesini Windows 10'a getirseydi ve ilk çıktığında destek verdiği DirectX 12.2 Ultimate'i de geri çekmeseydi, şu an hala Windows 10 kullanıyor olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…