Windows 10 desteği bitiyor, Windows 11 kullanımı artar mı?

Windows 11: E kadar Windows hep Intel'le çalıştı ve inanılmaz ilerle kaydetti Intel'e özel teknolojiler ve optimizasyonlar yaptı AMD'nin yüzüne bile bakmadı ama AMD'nin çılgın yükselişi ardından Windows 11'de hem AMD hem de Intel'e özel optimizasyon ve özellikler getirdiler özellikle çok Ccd'li ve X3D'li AMD'ler bayağı iyileşti.

Selam. Bence ya Linux işletim sisteme geçmek ya da benim tavsiye ettiğim Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürüme geçmek.

Son düzenleme:
6-7 ay öncesine kadar çok eski bir sistem kullanıyordum, Windows 10 ile birlikte. Pek sorun yaşamadım ancak hep duyuyordum yok Windows 11 mavi ekran yiyorum, yok efendim Windows 11 arayüzü çok kötü gibi. Yeni bilgisayarı aldığımda Windows 11 kurdum. Benim Windows 11'den yana tek problemim görev çubuğunu oynatamamak oldu.

Eğer sisteminiz iyiyse Windows 11'e geçmek daha iyi. Hadi diyelim Windows 10 LTSC kullanıyorsunuz vs, o sürüme de güncelleme gelmemeye başladığında tekrar aynı işlemlerle uğraşacaksınız. Bence geçmek için tam zamanı.

Kendi açımdan da bir not bırakmak istiyorum, Linux işletim sistemine hep seviyeli davrandım. Hala daha öyle. Dual boot atıp deneyimlemek istiyorum ancak vazgeçiyorum. İçimden, "ne işin var linuxla" diyorum. Ne yapsam bilemedim.

Desteği bitiyor diye umutsuzluğa kapılıp hemen yeni sürüme geçmenin pek bir anlamı yok bence. Önümüzde ki ay Windows 10 kurup 2 yıl daha kullanmayı planlıyorum.

Akıl sağlığını kaybedip günde 6-7 saat terminal görmek istersen mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…