Rehber Windows 10 desteği kesildikten sonra ne olacak ve hangi işletim sistemi kullanılmalı

Benim deneyimlerimi anlattım hocam eğer 8 GB RAM'le iyi performans alıyorsanız geçebilirsiniz.

ChromeOS Flex zaten Linux tabanlı.
Windows 10 LTSC ile devam eder çoğu kişi.
Benim bilgisayar dün kendiliğinden Windows 11 indirdi gayet güzel.

Windows 10 LTSC 2019 veya 2021 kullanabilirler lot sürümleri 2019'un 2027 de bitiyor lot 2021 ise 2032 de bitiyor.

Ben 16 gb ram ile kullanıyorum millet bloat dahi silmediği için yetmiyor.

Bloatware yapmadım ondanda olabilir şimdi yanlış bilgi vermeyeyim hocam.
Hocam Windows 11 kullanıyorum microsoft storeden tut defender'a kadar kaldırdım.
Sonra dedim e o zaman ben niye windows kullanıyorum linux'a geçtim.
Sizde bloat edin öneririm.

Hocam Windows 11 kullanıyorum Microsoft Store'den tut Defender'a kadar kaldırdım.
Sonra dedim e o zaman ben niye Windows kullanıyorum Linux'a geçtim.

Defender'ı kaldırmamı önerir misiniz Kaspersky kullanıyorum?

Hocam Windows 11 kullanıyorum Microsoft Store'den tut Defender'a kadar kaldırdım.
Sonra dedim e o zaman ben niye Windows kullanıyorum Linux'a geçtim.

Hocam Technopat da K, PowerShell'e bayağı bir uygulama kaldırdım Defender'ı kaldırsammı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Defender'ı kaldırmamı önerir misiniz Kaspersky kullanıyorum?

Hocam Technopat da K, PowerShell'e bayağı bir uygulama kaldırdım Defender'ı kaldırsammı bilmiyorum.
Ben kaldırdım memnunum her şeyimi engelliyordu kendime güveniyorum.
Kaspersky premium kullanıyorum daha iyi.

Zorin OS ve Linux Mint Windows'tan Linux'a geçenler için mükemmel bir seçim olacaktır.

önümüzdeki 5-10 yıllık süreçte windows işletim sistemine gereksinim duyacağımızı düşünmüyorum. Linux platform işletim sistemleri gelişiyor günden güne ayrıca yeni ve çok daha iyi işletim sistemleri çıkacaktır.

LTSC kullanacaksınız yada debloat edilmiş 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…