ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #1 Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.
Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.
Çözüm hamzademir1 27 Ocak 2024 ceyiz43 dedi: Yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra Win+W yapın. Sağ en alttan Tam ekran alıntısını seçin.
ceyiz43 dedi: Yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra Win+W yapın. Sağ en alttan Tam ekran alıntısını seçin.
Mehmet ÇALIŞIR Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 21 Çözümler 3 Beğeniler 11 Yer İstanbul 27 Ocak 2024 #2 Windows + R yapın. CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. sfc / scannow yazın Tekrar başlatıp windows updateleri gerçekleştirip tekrar deneyin. Artı -1 Eksi
Windows + R yapın. CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. sfc / scannow yazın Tekrar başlatıp windows updateleri gerçekleştirip tekrar deneyin.
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #3 Mehmet ÇALIŞIR dedi: Windows + r yapın. CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. SFC / scannow yazın. Tekrar başlatıp Windows Update'leri gerçekleştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
Mehmet ÇALIŞIR dedi: Windows + r yapın. CMD yazıp, yönetici olarak çalıştırın. SFC / scannow yazın. Tekrar başlatıp Windows Update'leri gerçekleştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 27 Ocak 2024 #4 Xbox Game Bar ile yapabilirsiniz. Win+g ile açılır ve üstteki seçenekten ekran kaydı ya da SS alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Xbox Game Bar ile yapabilirsiniz. Win+g ile açılır ve üstteki seçenekten ekran kaydı ya da SS alabilirsiniz.
Mehmet ÇALIŞIR Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 21 Çözümler 3 Beğeniler 11 Yer İstanbul 27 Ocak 2024 #5 winkey+prtsc tuşunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #6 EmirElibol dedi: Xbox Game Bar ile yapabilirsiniz. Win+g ile açılır ve üstteki seçenekten ekran kaydı ya da SS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum ama o kombinasyonu değiştiremedim Shift Windows s ile nasıl değiştirebilirim? Artı 0 Eksi
EmirElibol dedi: Xbox Game Bar ile yapabilirsiniz. Win+g ile açılır ve üstteki seçenekten ekran kaydı ya da SS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum ama o kombinasyonu değiştiremedim Shift Windows s ile nasıl değiştirebilirim?
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 27 Ocak 2024 #7 @ceyiz43 Ayarlardan tuş atamaları değiştirilebiliyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
O oki Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 Beğeniler 307 27 Ocak 2024 #8 ceyiz43 dedi: Onu kullanıyorum ama o kombinasyonu değiştiremedim Shift Windows s ile nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Düz prtsc tuşuna basın. O menü öyle açılıyor artık galiba. Artı 0 Eksi
ceyiz43 dedi: Onu kullanıyorum ama o kombinasyonu değiştiremedim Shift Windows s ile nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Düz prtsc tuşuna basın. O menü öyle açılıyor artık galiba.
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #9 oki dedi: Düz prtsc tuşuna basın. O menü öyle açılıyor artık galiba. Genişletmek için tıkla... Prtsc basınca hiç tepki yok. Artı 0 Eksi
oki dedi: Düz prtsc tuşuna basın. O menü öyle açılıyor artık galiba. Genişletmek için tıkla... Prtsc basınca hiç tepki yok.
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 27 Ocak 2024 #10 Hocam Windows arama yerine "ekran alıntısı aracı" yazın başka bir şey gelmiyor aklıma. Artı 0 Eksi