Merhaba, son zamanlarda Game bar bu olayı fark ettim Windows 10'u format atsam da bu olayı yine görüyorum. Game bar uygulamasında ayarları tıklayınca donma ve çökme sorunu alıyorum. Bunu benden başka yaşayan var mı ve bu sorunun çözümü var mıdır?
Belki güncelleme sonrası ortaya çıkan bug veya hata. Düzeltirler mi bilmiyorum çünkü destek sonu geliyor, onu uğraşırlar mı bilmiyorum. Ama Game Bar eski arayüzü iyiydi şimdi biraz bozmuş gibiler. Evet Windows'u ev ya da iş amaçlı kullanmak gereksiz oluyor sadece ara sıra FPS değeri bakıyorum bazen.
Belki güncelleme sonrası ortaya çıkan bug veya hata. Düzeltirler mi bilmiyorum çünkü destek sonu geliyor, onu uğraşırlar mı bilmiyorum. Ama Game bar eski arayüzü iyiydi şimdi biraz bozmuş gibiler. Evet Windows'u ev ya da iş amaçlı kullanmak gereksiz oluyor sadece ara sıra FPS değeri bakıyorum bazen.
AA aynı hata bende de var mış.
Şaka maka düzeltir Microsoft bunu.
Ah ulan Microsoft yapay zekayla yazma şu işletim sistemlerini ve uygulamaları işte.
Windows 10 da 11 de yamuluyor sırf bu yüzden.
AA aynı hata bende de var mış.
Şaka maka düzeltir Microsoft bunu.
Ah ulan Microsoft yapay zekayla yazma şu işletim sistemlerini ve uygulamaları işte.
Windows 10 da 11 de yamuluyor sırf bu yüzden.
Umarım Windows 10 desteği sona ermeden bu sorunları düzeltirler. Bir keresinde Windows 10'daki takvimdeki saat dakika ve saniye çıkarmışlardı sonrasında tekrar eklediler.