Normalde 14 Ekim 2025 tarihine kadar başvurulan genişletilmiş güncelleştirmeye kayıt olmuştum Windows 10 için ama BIOS güncelledikten sonra böyle yazmaya başladı. Kayıt olanlar 13 Ekim 2026'ya kadar güvenlik güncelleştirmesi almaya devam edecekti.
Sizi Windows 11'e geçirmeyen şey nedir? Sisteminiz kötü ise. Linux deneyebilirsin. Benim de orta kalite. Açtığım gibi 16 GB RAM var. 2 GB kalıyor. Çok gereksiz kaynak tüketiyor bence. Windows 11. idare ediyorum bende böyle.
Sizi Windows 11'e geçirmeyen şey nedir? Sisteminiz kötü ise. Linux deneyebilirsin. Benim de orta kalite. Açtığım gibi 16 GB RAM var. 2 GB kalıyor. Çok gereksiz kaynak tüketiyor bence. Windows 11. idare ediyorum bende böyle.
2-3 kere denedim Windows 11'i ve sürekli aniden masaüstünde kilitlenme oyun esnasında garip ses çıkartıp PC reset atma sorunları yaşadım. O yüzden 10 kullanıyorum. En son 2 ay önce denedim ve yine aynı
2-3 kere denedim Windows 11'i ve sürekli aniden masaüstünde kilitlenme oyun esnasında garip ses çıkartıp PC reset atma sorunları yaşadım. O yüzden 10 kullanıyorum. En son 2 ay önce denedim ve yine aynı.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
@Ceyhun, hayır, herhangi bir sıkıntı olmaz. Zaten aynı araçla Windows Etkinleştirmeyi bile ücretsiz yapabiliyorsunuz. En kötü ihtimalle bu araçla tekrardan etkinleştirirsiniz işletim sisteminizi.