Windows 10 her açılışında CMD açılıp kapanıyor

Serdar4586

Başarılı
Arkadaşlar, bilgisayarı her açtığımda birkaç saniyelik komut ekranı açılıp hemen kapanıyor. Ekran görüntüsü alacaktım yakalayamadım .

Sizce neden olabilir?

Arkadaşlar, bilgisayarı her açtığımda birkaç saniyelik komut ekranı açılıp hemen kapanıyor. Ekran görüntüsü alacaktım yakalayamadım .

Sizce neden olabilir?
Bazı programların açılış servisleri yapar öyle, misal Google Drive yapıyordu bizde.

Güzelinden bir antivirüsle tarayın, önerim ise Kaspersky.

Genelde bazı uygulamalar sebep oluyor, virüs olduğunu sanmam ama yine de taratabilirsiniz antivirüs programlarıyla.

Merhaba. Durumun birden fazla sebebi olabilir, en yaygını bazı uygulamaların servisi böyle şeyler yapabilir, misal: Riot Vanguard, AMD Auto Update. Onun dışında diğer ihtimal ise virüs, virüs taraması yaparsanız sonuca ulaşırsınız.

Görev Yöneticisinin başlangıç sekmesini paylaşın.

Bazı uygulamalar buna sebep oluyor. Açılışta çalışan programları tek tek devre dışı bırakarak hangisinin sebep olduğunu bulabilirsin. Sorun teşkil edecek bir şey değil.

Başlangıçta çalışan bazı uygulamalar veya servisler neden olabiliyor bu duruma. Bilgisayarın virüs açısından güvenli olduğunu düşünüyorsan önemsiz bir durum.

Kaspersky Standart indirin 30 gün falan ücretsiz verir kart girince daha çok verir belki. Tarama atın geçin.

Sizce neden olabilir?

Trojan olabilir, dikkat edin. Antivirüs programları işe bilgisayarınızı taratmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…