Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar aradığım rehberi sonunda buldum. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Hizmetleri değil Windows 10 ile gelen programları kaldırmayı arıyormuşum. Ben de rehberi görünce anladım yaptığım hatayı.
Bundan mı bahsediyorsun?

OneDrive benzeri hizmetleri tamamen kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce bir rehber ile yapmıştım fakat şimdi bulamıyorum.
Yerleşik hizmetleri kaldırmak bilgisayarı sıkıntıya sokabilir. ClipSVC, Windows Update vb. olarak bahsediyorum. Onedrive hizmetlerini kaldırmak için uygulamayı kaldırmanız yetiyor diye biliyorum. Bende Onedrive yok. Çalışan hizmetlerini de göremedim.

Arkadaşlar aradığım rehberi sonunda buldum. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Hizmetleri değil Windows 10 ile gelen programları kaldırmayı arıyormuşum. Ben de rehberi görünce anladım yaptığım hatayı.

Çözüm
Bu olabilir mi acaba?

Aynı anda yazmışım, bulabilmene sevindim.

Cortana gibi diğer uygulamalarda elle kaldırılıyor zaten. Özellikle gömülü olan Edge kaldırılıyor mu?

Artı -1 Eksi