Koneko Toujou
Üstün
OneDrive benzeri hizmetleri tamamen kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce bir rehber ile yapmıştım fakat şimdi bulamıyorum.
Yerleşik hizmetleri kaldırmak bilgisayarı sıkıntıya sokabilir. ClipSVC, Windows Update vb. olarak bahsediyorum. Onedrive hizmetlerini kaldırmak için uygulamayı kaldırmanız yetiyor diye biliyorum. Bende Onedrive yok. Çalışan hizmetlerini de göremedim.OneDrive benzeri hizmetleri tamamen kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce bir rehber ile yapmıştım fakat şimdi bulamıyorum.
Arkadaşlar aradığım rehberi sonunda buldum. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Hizmetleri değil Windows 10 ile gelen programları kaldırmayı arıyormuşum. Ben de rehberi görünce anladım yaptığım hatayı.
![]()
Windows 10 İle Gelen Uygulamalar Nasıl Kaldırılır?
Windows 10 ile birlikte gelen ve kaldırmanıza izin verilmeyen uygulamaları nasıl kaldıracağınızı bu rehberimizde anlatıyoruz. Windows 10 ile birliktewww.technopat.net
@Koneko Toujou bunu denemeyin. Bilmediğiniz bir şeyi silerseniz sistemi çökertmek mümkün.
Edge Webview silinince pek çok şey çalışmıyor, ki o da klasik bir uygulama.Neyi silip silmeyeceğimi biliyorum sıkıntı yok. Ayrıca sistem dpsyası silmiyoruz Windows prpgramlarını siliypürüz bu yüzden çık bir zararı olmaz. Pagefile.sys yi kaldırmak gibi düşünün.