Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 ISO önerisi

Merhaba, Windows 11 Pro yüklü sistemime bloattan dolayı Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümü kurmayı planlıyorum. Mantıklı mı? Resmi Microsoft sitesine baktığımda indirme linklerinin çoktan kaldırılmış olduğunu gördüm. Gerçekten güvenilir ve sağlam bir ISO linki var mıdır?

Ufak bir araştırmayla Internet Archive'dan 477,933 görüntülenme almış görece "sağlam" bir ISO buldum ama indirmeli miyim diye tereddütte kaldım. Siz bu sürüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Genel olarak tüm fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılar.

Bahsettiğim ISO linkinin ekran görüntüsü bu şekilde:

Güncelleme desteğinden dolayı IoT arıyorum hocam, sağ ol yine de .

Masgrave diye bir site var oradan indirebilirsiniz.

MassGrave'de ISO bulabileceğimi bilmiyordum, o kadar site arasından karşıma hiç çıkmadı. Listeye ekledim.

Güncelleme desteğinden dolayı IoT arıyorum hocam, sağ ol yine de .

Massgrave'de ISO bulabileceğimi bilmiyordum, o kadar site arasından karşıma hiç çıkmadı. Listeye ekledim.

Massgrave'den indiriyordum ben hep. 10 LTSC kurarken sorun çıkarmamıştı. Mantıklı mı? Sistemin ortalamaysa bence 11 ile devam et ama 10 LTSC güzeldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 IoT Enterprise LTSC de kullanabilirsin. Ben kullanıyorum memnunum.

Mass Grave'den başarılı bir şekilde ISO'yu indirdim ve an itibarıyla Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 sürümünden yazıyorum. Windows 11 Pro'dan sonra akıcılık ve latency o kadar iyi geldi ki; Eski tarz bir Windows kadar basit bir şey kullandığımı anladım.

Sadece uygulama ve sürücü güncellemelerini yaptım; Microsoft Store'dan "Microsoft Fotoğraf" uygulamasını indirdim, onun dışında her şeyi default olarak bırakacağım. Oyun testlerini yaptıktan sonra da ufak karşılaştırmalı bir şekilde performansından bahsedebilirim.

Bende kurmayı düşünüyorum hocam memnun musunuz oyun testleri ne durumda? Ayrıca görseldeki indirme yeri doğru değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…